Embryolisse ile Güzellik Sırrını Keşfet

Yayın: 13:09 - 18.02.2022
Güncelleme: 13:09 - 18.02.2022

Son zamanların en popüler markalar arasında yer alan Embryolisse, 1950 yılında dermatolog Dr. Tricot Lait Creme Concentre’yi formüle etmesiyle markanın doğuşu başlamıştır. Embryolisse Labaratuarları cilt bakımında ihtiyaç duyulacak ürün serisi geliştirmiş ve piyasaya sunmuştur.

Cilt sağlığını ve güzelliğini önemseyen Embryolisse markasını diğer markalardan ayıran en önemli özellik dermatolog tarafından geliştirilmiş olmasıdır. O halde markanın en popüler ürününü yakından inceleyelim..

Embryolisse Lait Creme Concentre

Embryolisse Lait Creme Concentre ödüllü formülü, doğal kaynaklı temel bileşenleri, yağ asitleri ve vitaminler açısından zengin içeriği sayesinde çok amaçlı kullanıma uygun olarak geliştirilmiştir. Embryolisse kremin kullanım alanları;

Embryolisse Lait Creme faydalarını inceleyecek olursak;

Peki Embryolisse Lait Creme nasıl kullanılır?

Nemlendirici olarak kullanılmak istendiğinde; temiz cilde masaj yaparak uygulayınız.

Makyaj alt bazı olarak kullanılmak istendiğinde; temiz cilde makyaj yapmadan birkaç dakika önce uygulayınız. Emilim sağlandıktan sonra makyaj uygulamasına geçebilirsiniz.

Nemlendirici maske olarak kullanılmak istendiğinde; Kalın tabaka halinde cildinize uygulayınız.  Parmak uçlarınızla eşit şekilde dağılımını sağlayınız. Gündüz cildinizi temizleyebilirsiniz. Bu uygulamayı kuru ve normalden kuruya dönük ciltlerin yapılması tavsiye edilmektedir. Embryolisse kullananlar tarafından da sıklıkla tavsiye edilmektedir.

Embryolisse nemlendirici krem, aydınlatıcı göz çevresi kremi, güzellik bakım yağı, Embryolisse Cicalisse ve tüm ürün çeşitlerini Dermokozmetika’dan inceleyebilir, dilediğiniz ürüne uygun fiyat hızlı kargo ve kapıda ödeme imkanıyla hemen sahip olabilirsiniz.

Exit mobile version