SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Başkan Gökhan Yüksel, Trabzonluların Kurtuluş Coşkusuna Ortak Oldu

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Trabzon’un düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıl dönümü dolayısıyla Maltepe etkinlik alanında düzenlenen “Trabzon İstanbul’da” etkinliğine katıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Trabzon Dernekler Federasyonu işbirliği ile Trabzon’un düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü dolayısıyla 22 -27 Şubat 2022 tarihleri arasında düzenlenen “Trabzon İstanbul’da” etkinliği, Maltepe Orhan Gazi Parkı sahil etkinlik alanında başladı.

Etkinliğe Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yanı sıra; Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Akif Hamzacebi, CHP Kartal İlçe Başkanı Efendi Argunsah, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri ve çok sayıda Trabzonlu vatandaş katıldı.

Başkan Gökhan Yüksel’e Katkılarından Dolayı Teşekkür Plaketi

Tüm katılımcıların saygı duruşunda bulunması ve ardından İstiklal Marşı’nı okumasının ardından plaket takdimine geçildi.

Trabzon Dernekler Federasyonu Başkanı İsmail Şatıroğlu, etkinliğe sunduğu katkılardan dolayı Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’e teşekkür ederek plaketini takdim etti.

Başkan Yüksel de Trabzon’un kurtuluş yıl dönümü için düzenlenen, Trabzon İstanbul’da etkinliği hakkında yaptığı konuşmada şunları dile getirdi: “Eşsiz tarihi ve sosyo-ekonomik durumu ile her dönem önemini korumuş kadim bir şehir olan Trabzon’umuzun 24 Şubat 1918’de düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü için bugün buradayız.

Trabzonlu esnafımız ve hemşehrilerimizle bir aradayız. Trabzon Dernekler Federasyonu tarafından güzel bir etkinlik gerçekleştiriliyor. Bu duygu ve düşüncelerle Trabzon’un düşman işgalinden kurtuluş yıl dönümünü kutluyor, vatan toprakları için canlarını feda eden şehitlerimizi rahmet ve minnetle, gazilerimizi şükranla anıyorum.”

Protokol konuşmaları ve plaket takdimleri sonrasında Trabzon İstanbul’da etkinliği, gerçekleştirilen kurdele kesim töreniyle başladı.

Yöresel kıyafetlerle yöresel lezzetlerin sergilendiği etkinliğin açılışı, renkli görüntülere sahne oldu. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Başkan Gökhan Yüksel stantları gezerek yöresel lezzetleri tattı ve Trabzonlu komşularıyla sohbet etti.

İlgili Haberler

Ekonomi
18 Mayıs 2024
Palandöken: “Yeni bir yapılandırma kanununa ihtiyaç var”

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, kamuda tasarruf paketi açıklandıktan sonra esnafın ve vatandaşın rahatlaması için yeni bir yapılandırma kanunu çıkması gerektiğini ifade etti. Kamuda tasarruf paketi açıklandıktan sonra esnafın ve vatandaşın rahatlaması için yeni bir yapılandırma kanunu çıkması gerektiğini ifade eden TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Enflasyondaki artış sadece dar gelirlileri değil esnafı da büyük […]

Genel
17 Mayıs 2024
Af mı çıktı? Cumhurbaşkanı kimleri affetti?

Son dakika haberi. Cumhurbaşkanı Erdoğan gece yarısı af kararı verdi? Peki af mı çıktı? Cumhurbaşkanı kimleri affetti? Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan kararla, 28 Şubat davası kapsamında müebbet hapis cezasına çarptırılan 14 kişi, sağlık sorunları nedeniyle affedildi. İşte detaylar… Türkiye’de uzun süredir gündemde olan 28 Şubat davası kapsamında müebbet hapis cezasına çarptırılan 14 kişi, […]

Genel
17 Mayıs 2024
Sıcaklıklar düşüyor! Hafta sonu planı yapanlar dikkat, yağış geliyor

Son dakika haberi… Meteoroloji açıkladı, hava sıcaklıkları düşüyor, sağanak yağışlar geri dönüyor. Türkiye’de adeta kış yeni başlıyor. İşte meteoroloji yeni hava durumu tahminleri… Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hafta sonu için yeni hava durumu tahminlerini açıkladı. Mayıs ayının ortası gelmesine rağmen beklenen bahar havası yine yok. Son birkaç gündür mevsim normallerine çıkan sıcaklıklar yeniden düşüyor. Meteoroloji, hafta […]

Genel
16 Mayıs 2024
Migros’ta Yüzde 40 İndirim! A’dan Z’ye Tüm Ürünlerde DEVASA Fırsat

Migros’tan Dev İndirim Kampanyası geldi. Sepette İndirim ve Yüzde 40’a Varan Fırsatlar… Migros’tan Mayıs ayına özel yepyeni bir indirim kampanyası geldi. Hem yüzde 40’a varan indirim hem de sepette indirim kampanyası tüketicileri bekliyor. A’dan Z’ye tüm ürünlerde efsane fiyatlar sunan Migros, aynı zamanda öne çıkan temel ihtiyaç ürünlerinde de ekstra indirimler yapıyor. İşte indirimli ürünler […]