Faruk Güllüoğlu Kartal’da açıldı

Yayın: 20:32 - 31.03.2022
Güncelleme: 20:32 - 31.03.2022

Tam 150 yıllık geleneksel lezzetin adresi ‘Faruk Güllüoğlu’ yeni şubesini Kartal’da açtı. 1871 yılında Gaziantep’te başlayan lezzet yolculuğunu devam ettiren Faruk Güllüoğlu’nun Kartal şubesi Kartal’ın siyaset ve iş dünyasındaki sevilen isimlerinden Necmettin Gültekin ve ortağı Hüsran İlhan’ın girişimiyle Kartal ve çevre ilçelerine hizmet vermeye başladı.

Görkemli bir açılışla gerçekleşen kurdela kesme törenine çok sayıda siyasetçi, iş insanı, STK temsilcileri ve basın mensuplarının ilgi gösterdiği gözlerden kaçmazken, katılanlara yapılan ikramlar da hem gözlere hem de ağız tadına hitap etti.

Geleneksel lezzetin Kartal ve çevre ilçelere gelmesine önayak olan girişimci Necmettin Gültekin, burada yaptığı konuşmada katılımcılara teşekkür ederken, “Kartal’a bir nebze olsun faydam dokunursa bundan gurur duyarım. Burası yalnızca benim değil tüm dostlarımındır” dedi.

Faruk Güllüoğlu Kartal şubesinin açılışına Kartal Ak Parti İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek, Kartal Belediye Başkan yardımcısı İmam Aydın, İBB Başkan danışmanı Hasan Uzunyayla, ve çok sayıda davetli katıldı.

Kartal Belediye Başkan yardımcısı İmam Aydın’da burada yaptığı kısa konuşmada Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in selamlarını ve hayırlı olsun dileklerini getirdiğini belirterek, “bende Necmettin kardeşimiz ile ortağının açılışı yapılan bu güzel işletmesi için kutluyorum. Bol kazançlar diliyorum.” dedi.

İBB Başkan danışmanı Hasan Uzunyayla’da açılışta yaptığı konuşmada, “Girişimci Necmettin Gültekin kardeşimi tanıdığım ilk günden beri dost denebilecek, insan denebilecek vicdanı olan adamlardan birisidir. Bugün de bu kadar güzel bir tesisi Kartal’a kazandırdığından, kattığı değerden dolayı kendisini kutluyorum. Başarılar diliyorum. İnşallah bol kazançları olur. Adalet Sarayını karşısında fiyatları uygun bir işletme için kendisini tebrik ediyorum.” dedi.

Açılışa katılan Kartal Ak Parti İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek’de yaptığı konuşmada böylesi bir tesisin Kartal’a kazandırılmış olmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, şöyle konuştu:

“Bugün burada Necmettin ve Hüsran kardeşlerimizin Kartal’a kazandırdıkları nezih tesisi açılışını yapmak için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Ben de ilçe yönetim kurulu üyesi olan Necmettin Gültekin kardeşime hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum. İnşallah kazandığı paralarla yatırım yapmayı Allah nasip eylesin. Bunun için dua ediyorum. Kartalımıza da bu güzel mekanı kazandırdığı için mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Marka bir kurum ama Necmettin kardeşimizin becerisi ve özverisiyle, çevresiyle bu markanın üzerinde de işler başaracaktır.” diye konuştu.

Exit mobile version