Eskişehirspor kafilesi iftar yemeğini, Kartal’da Şerefbey Döner’de yaptı

Yayın: 12:14 - 03.04.2022
Güncelleme: 12:14 - 03.04.2022

TFF 2. Ligde mücadele eden Eskişehirspor futbolcuları, teknik heyetten oluşan kalabalık bir kafile 03 Nisan Pazar Günü Pendikspor ile deplasman mücadelesi için bir gün öncesinden geldiği İstanbul’da Ramazan ayının ilk günü olması sebebiyle Kartal’da Şerefbey Döner’de ilk iftar yemeği yediler.

Eskişehirspor’a İstanbul’da şampiyon gibi bir karşılama!

Eskişehirliler küme düşmüş olmasına rağmen TFF 2. Ligde mücadele eden takımlarını büyük bir coşkuyla karşılama töreni hazırladılar.

Kafilenin ilk durağı olan Şerefbey Et Döner mekanının da Eskişehirspor renklerini yansıtan kırmızı siyah balon flama bayraklarla süslenmesi, ardından derneğin bulunduğu cadde sokaklarında aynı şekilde süslenerek coşkulu karşılama sergilenmesi kırmızı şimşekler kafilesine yüksek seviyede moral motivasyonu sağladı.

Eskişehirliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aktepe’nin öncülüğünde, Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kollarının yanısıra Kartal’da birçok sivil toplum kuruluş temsilcilerinin yer aldığı kafile Ramazan ayının ilk iftarını Eskişehirspor kafilesiyle beraber iftar yemeğinde bir araya geldiler.  

Eskişehirspor Teknik Direktör Suat Kaya ve futbolcular bu coşkulu karşılama karşısında mutlu olduklarını ve Pendikspor maçına morali yüksek bir şekilde çıkacaklarını belirttiler.  

Exit mobile version