Sancaktepe’de “Okul Öncesi Eğitim Şenlikleri” devam ediyor

Yayın: 14:38 - 27.05.2010
Güncelleme: 14:38 - 27.05.2010

“Okul Öncesi Eğitim Şenlikleri” kapsamında yürütülen etkinliklerin üçüncü gününde Sancaktepeli öğrenciler Sarıgazi stadında muhteşem gösteriler sergiledi. Şenliğin final havasında gerçekleştirilen etkinliği katılımcıları coşturdu. Birbirinden değişik ve güzel gösterilerin sunulduğu program, katılımcılara heyecanlı anlar yaşattı.

 

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem yaptığı açılış konuşmasında gençlerin geleceğin güvencesi olduğunu belirtti. Çocuklukta yaşanan olayların insanın kişiliği ve kimliğinin oluşumunda büyük etkisi olduğunu belirten Erdem, eğitimin önemine dikkat çekti. Gençlere iyi çalışıp baba ve annelerinden daha iyi konuma gelmelerini istedi. Bu konuda Sancaktepeli gençlerin eğitimi için belediye olarak her türlü desteği sağlayacaklarını belitti. Başkan Erdem ana sınıfı konusunda mekân sıkıntısı çeken okula, belediye olarak ilk planda bir anasınıfının yapılacağı müjdesini verdi.

 

Programda renk renk giysilerle gösterilerini sunan öğrenciler sırsıyla, Ardahan Yöresi Halk Oyunları, Semazen Gösterileri, Sandalye Dansı, “Üsküdar’a Giderken” adlı Rond, Tango Gösterisi, Fidayda ve Halkalı şeker halk oyunu, Melek Dans Gösterisi, palyaçolar ve Mevsimler Rond’u, Vals Gösterisi, Teke yöresi halk oyunlarını sundu. Program finalinde bayrak gösterisi ve balonların gökyüzüne uçurulması ile program sona erdi.

Daha sonda stada bulunanların neşesini artırma amaçlı ses sanatçılarının okuduğu esreler tüm halkı ve öğrencileri coşturdu.

Exit mobile version