MELİSA AVUNÇLİ İLE “FELSEFENİN DOĞUŞU “ ONLİNE RÖPORTAJ

Yayın: 20:48 - 21.04.2022
Güncelleme: 20:48 - 21.04.2022

Kocaeli Üniversitesi öğrenci Melisa Avunçli proje dersi kapsamın da tanınmış, alanında başarıya ulaşmış kişiler ile online röportajlar gerçekleştirdi.

Kocaeli Üniversitesi Gazanfer Bilge meslek yüksekokulu  Halkla  ilişkiler ve tanıtım öğrencilerinden Melisa Avunçli proje dersi kapsamında Oğuz Yavuzyılmaz koordinatörlüğünde tanınmış, alanında başarıya ulaşmış kişilerle online röportaj gerçekleştirdi.

Melisa Avunçli röportajlarını Serkan çevik,Bülent Seyran, Berfin Gürsoy, Alptuğ Öner, Muammer Barut  Mehmet Çelikyay ve İlker Pehriz gibi değerli isimler ile yapmıştır. Röportaj yaptığı kişilere başarıyı nasıl elde ettiklerini gençlere verebilecek tavsiyelerini sormuştur.

MELİSA AVUNÇLİ İLE “FELSEFENİN DOĞUŞU “

Kocaeli Üniversitesi Gazanfer Bilge meslek yüksekokulu Halkla ilişkiler ve Tanıtım bölümü öğrencisi Melisa Avunçli  kampanya dersi kapsamında, felsefeyle yoldayız kampanyasıyla ve Felsefenin Doğuşu sloganıyla 14 hafta boyunca zoom üzerinden birbirinden farklı öğrencilere ulaşarak online dersler verdi. Felsefenin içine inerek her konusunu ayrıntılı şekilde işleyerek derslerini bitirdi. Aynı şekilde öğrencilerin  felsefeyi sevmeleri için birçok etkinlik yapmıştır. kampanya yayınlarıma katılım sağlayan ve bize destek veren Oğuz Yavuzyılmaz Hocama “çok teşekkür ederim “

 dedi.

Exit mobile version