Tuzla’da mektup yarışması sonuçlandı

Yayın: 12:43 - 28.05.2010
Güncelleme: 12:43 - 28.05.2010

Tuzla Belediyesi tarafından düzenlenen “Annemi Seviyorum Çünkü…” adlı mektup yarışması sonuçlandı. Yarışmaya katılan 165 öğrenci arasından Hacıoğulları Hilmi Sonay İlköğretim Okulu öğrencisi Ayberk Görmezler 1. oldu.

 

Anneler Günü nedeniyle Tuzla genelinde düzenlenen yarışmaya ilçe okulları büyük ilgi gösterdi. Yarışmada, “Annemi Seviyorum Çünkü…” deyip gerisini öğrencilerin tamamlaması istendi. Amaç, bir annenin neden çok sevildiğini en iyi anlatan mektubu ortaya çıkarmaktı. İşte o mektup Hacıoğulları Hilmi Sonay İlköğretim Okulu öğrencisi Ayberk Görmezler’den geldi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından görevlendirilen 4 uzman öğretmen tarafından değerlendirilen mektup yarışmasında; Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu öğrencisi Emriye Bayram ikinci olurken, Çağrıbey İlköğretim Okulu öğrencisi Anıl Keskin de 3. oldu.

 

Başkan ödüllendirdi

     

Yarışmada dereceye girenler için İdris Güllüce Kültür Merkezinde tören düzenlendi. Dereceye girenlere ödüllerini Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı verdi. Birinciye dizistü bilgisayar, ikinciye kamera ve üçüncüye ise fotoğraf makinesi hediye edildi. İlk 10’a kadar girenlere de çeşitli hediyeler verildi.

Exit mobile version