Yazar Neslihan Arzu Keteci, “SILA ÖZLEMİ” isimli kitabını Kartal Vakıfta imzaladı

Yayın: 21:01 - 19.05.2022
Güncelleme: 21:01 - 19.05.2022

Kartal’da Erzurumlular Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı’nda Yazar Neslihan Arzu Keteci’nin, “SILA ÖZLEMİ” isimli kitabı için imza günü düzenlendi.

İmza günü 19 Mayıs tarihinde gerçekleştiği için Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar yapıldı. Kartal Erzurumlular Vakfı Kadın Kolları Başkanı, Lale Dondurmacı, tertiplediği güzel bir organizasyonla Erzurum Sevdalılarını bir araya getirdi.

Vakfın kadın kolları üyeleri ve çok sayıda katılımcının yer aldığı imza gününde bayanlar kendilerinin hazırladığı yöresel ev yemeklerin ikramı eşliğinde konuk sanatçı Ozan Baki Çetin’de sazı, sözü ve şiirleriyle programa renk kattı.

Aynı zamanda Kadıköy’de faaliyet gösteren İstanbul Erzurumlular Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı Kadın Kolları Başkanı olan Neslihan Arzu Keteci, yayınladığı “Sıla Özlemi” isimli kitabının yazılması esnasında yaşadığı hatıralarını ve kitabın gördüğü ilgi hakkında duygu ve düşüncelerini dile getirdi. Okurlarına kitaplarını tek tek imzaladı.

Uzun süren pandemi döneminin ardından gerçekleşen bu programla “Gönül Birliği” içinde yeni ve güzel projelerin başlangıcı olması adına yeniden start verildiği belirtildi.

Başkan Kalkan “Sıla Özlemi” kitabı çok kıymetli bir eser

Erzurumlular Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Öner Kalkan, imza günü programının Kartal’da vakıfta yapılmasından duyduğu memnuniyetini dile getirirken; bu kıymetli eserin imza programından vakfımızda olmasından dolayı gurur duyduk, teşekkür eder başarılar dilerim” dedi.  

Exit mobile version