Ayedaş Spor Kulübü’nün düzenlediği 7. Geleneksel Futbol Turnuvası Şampiyonu İçmeler

Yayın: 13:38 - 31.05.2010
Güncelleme: 13:38 - 31.05.2010

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş.(AYEDAŞ) bünyesindeki AYEDAŞ Spor Kulübü’nün düzenlediği 7. Geleneksel Futbol Turnuvası sonuçlandı. Turnuvada şampiyonluk ipini göğüsleyen takım İçmeler İşletme Müdürlüğü oldu.

 Birim ve İşletme Müdürlüklerinin birer takımla temsil edildiği ve 18 takım ile 216 sporcunun mücadele ettiği Turnuva bu yıl da çekişmeli geçti. Bir buçuk ay süren Turnuvanın Final Maçı İçmeler İşletme Müdürlüğü İle Müşteriler Müdürlüğü arasında oynandı. Nefes nefese geçen maçta İçmeler İşletme Müdürlüğü 2 – 0 galip gelerek Şampiyonluk kupasını kaldıran takım oldu.

AYEDAŞ personelinin birlik ve beraberlik hissini kuvvetlendirmek ve kurumsal şirket anlayışını ileriye taşımak için düzenlenen Turnuvaya bu yıl da yoğun ilgi gösteren AYEDAŞ personeli final maçını da aileleriyle birlikte izledi.

Turnuvada dereceye girenlere AYEDAŞ Genel Müdürü Halil İbrahim LEVENTOĞLU tarafından kupa ve plaket verildi. Şampiyonluk Kupası ise BEDAŞ Genel Müdürü Abdullah ATALAY tarafından şampiyon olan İçmeler İşletme Müdürlüğü adına İşletme Müdürü Salim MANTARCI’ ya verildi. Ayrıca AYEDAŞ bünyesinde ilk kez kurulan Kadın Voleybol Takımı’na da ‘Medeni Cesaret’ ödülü verildi.

Müşteriler Müdürlüğü’ nün ikinci olduğu Turnuvada; Tahakkuk Müdürlüğü üçüncü, Beykoz İşletme Müdürlüğü de dördüncü oldu.

Turnuvanın ‘Centilmenlik Kupası’ ise Vaniköy İşletme Müdürlüğü’ne verildi. Gol Krallığı kupası 16 gölle İnsan Kaynakları Müdürlüğü’nden Yavuz YANIK’ ın oldu.

Exit mobile version