İstanbul Rinoplasti 2023

Yayın: 10:46 - 22.08.2022
Güncelleme: 10:46 - 22.08.2022

Burun estetikleri son yıllarda fazlasıyla seçilen ve kullanılan estetik tarzı olarak bilinmektedir. Sıklıkla başvurulan burun ucu kaldırma İstanbul merkezlerinde yapılan estetikler her zaman başarılı bir şekilde sonuçlandığı için müşteriler ve kullanıcılar çok fazla memnun burun estetikleri hassaslık gerektiren estetikler olarak bilinmektedir. Belirlenen bu estetikler İstanbul rinoplasti merkezlerinde yapılıp sonuçlanmaktadır. Bu merkezler bu zamana kadar sıklıkla duyulan kaliteli yerler arasında bulunmaktadır.

İstanbul Burun Estetiği 2023

Estetik merkezlerinin iyi olması her zaman önemli bir yer kaplamaktadır. Bundan dolayıİstanbul burun estetiği ardından gidilmesi gereken estetik merkezleri olmaktadır. Burun estetiklerinin yapılma aşamalarına bakıldığı zaman genellikle kırma et alma ya da kemik inceltme gibi işlemlerden geçmektedir. Bu işlemler özenli yapılması gereken işlemler olduğundan İstanbul rinoplasti yeri bunun için en uygun merkez olarak bilinmektedir. Bu merkezde gerçekleştirilen her şey uygun fiyatlı ve iyi sonuçta olmaktadır.

Genellikle ufak çaplı operasyonlarda ya da burun kaldırma işlemlerinde ufak tefek iğneler yardımıyla işlemler yapılmaktadır. Bu bölge düzgün bir şekilde uyuşturulup bu bölgenin ihtiyacı olan operasyon tamamlanmaktadır. Büyük çaplı işlemlerde ise yine hasta aynı şekilde uyuşturulup işlemi hazırlanmaktadır. Burada bulunan işlemler daha uzun süre bilmektedir.

Burun yapılan estetikten sonra iyileşme ve toparlanma süresi olarak yaklaşık bir ay boyunca dikkat edilmesi gereken organlardan biridir. Bu yüzden belli bir dönem hareketler kısıtlanabilmektedir. Tüm bu işlemlerin iyileşme süreci ve tamamlanması yaklaşık bir seneyi bulmaktadır. Genellikle bu operasyonlar kış aylarında daha çok tercih edilmektedir.

Op. Dr. Vepa Silapov ve ekibi sizlere hizmet vermekte, isteklerinizin farkında olarak en kaliteli hizmeti sunmaktadır.

Exit mobile version