Zafer Bayram Coşkusu, Funda Arar’ın Konseri ile Zirveye Ulaştı

Yayın: 07:49 - 31.08.2022
Güncelleme: 07:49 - 31.08.2022

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile birlikte Türk ulusunun, emperyalist düşmana karşı kazandığı zaferin 100. yıl kutlamalarındaki, günün finali ise görkemli bir konserle yapıldı. Ünlü sanatçı Funda Arar, en sevilen şarkılarını Kartallılar için seslendirdi. Gecede, ‘Benim İçin Üzülme’, ‘Yak Gel’, ‘Senden Öğrendim’ gibi sevilen şarkılarını seslendiren ünlü sanatçıya, Kartallılar doyasıya eşlik etti.

Başkan Gökhan Yüksel’den, ‘Atatürk’ Vurgusu

Gecede ünlü sanatçıya teşekkür plaketi ve çiçek takdim eden Başkan Gökhan Yüksel, Türk gençleri olarak Cumhuriyet’e ve Atatürk İnkılaplarına sahip çıkacaklarını kaydederek; “Zaferin 100. yılında, siz komşularım ile birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bütün zorluklara rağmen, hep birlikte daha iyisini başarmak için daha çok çalışmak zorundayız. Bu güç ve kuvvetle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda, gösterdiği hedefi hiç durmadan koşarak gerçekleştireceğiz. Ünlü sanatçımız Funda Arar’a bizleri yalnız bırakmadığı için sonsuz teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Kartal Belediyesi’nin, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları, 31 Ağustos’ta, Kartal Meydanı’nda, saatler 21.30’u gösterdiğinde, sevilen sanatçı Zeynep Bastık konseri ile devam edecek.

Exit mobile version