SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

İSTANBUL’DA TURİSTLERE ÖZEL İSTANBULKART GELİYOR

Yayınlanma:
ABONE OL

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun vaatleri arasında yer alan bir proje daha hayata geçiyor. Dünyanın en çok ziyaret edilen 10 şehrinden biri olan İstanbul’a, turistlerin hayatını kolaylaştıracak seyahat kartı geliyor. İstanbul City Card, iki farklı hizmet seçeneğiyle 1 Eylül Perşembe’den itibaren yetkili satış noktalarında yerini alıyor. 

İstanbullulara ulaşım ve yaşam kartı olarak hizmet veren İstanbulkart, şimdi de turistlerin hayatını kolaylaştırmaya hazırlanıyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu’nun kentin turizm potansiyelini ortaya çıkarmak için getirdiği çözümler arasında yer alan proje 1 Eylül’de hayata geçiyor. İstanbul’u turizmin başkenti yapma vizyonuyla başlatılan İstanbul City Card, yabancı misafirlere kent içinde kolayca hareket ederek İstanbul’u gezme imkanı sunacak.

30’U AŞKIN NOKTADA BULUNABİLİR

Dünyanın en önemli iş ve turizm merkezlerinden İstanbul’u gezmek isteyen ziyaretçiler için yönlendirici bir rota ve rehber kitiyle birlikte sunulacak İstanbul City Card, şık tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Birbirinden farklı altı tasarımıyla şehirden ayrılan turistler için bir anı kartı da olacak. İstanbul City Card’da, 1 ile 15 günlük sınırsız ulaşım hakkı ve turistik otobüs turu seçeneği bulunuyor. İstanbul City Card tasarımlı biletmatikler, turistlerin yoğun olduğu 30’dan fazla noktaya yerleştirildi. 

TURİSTİK OTOBÜSLE İSTANBUL TURU

İstanbul City Card sahipleri, seçeneklerden ilki olan Hop on – Hop off hizmetinde İBB’ye ait çift katlı otobüslerle  İstanbul’un en çok ziyaret edilen noktalarını gezebiliyor. İstedikleri noktada inerek bir sonraki durakta yeni gelen ring ile 24 saat boyunca yolculuğuna devam edebiliyor. 

GÜNLÜK ABONMAN SEÇENEĞİ

Diğer seçenekte de 1-3-5-7-15 gibi tercih edilen gün sayısına göre İstanbul içi toplu ulaşımda sınırsız geçiş hakkı sağlayan hizmet türü sunuluyor. Turistik karta hizmetlerden istenilen seçenekler yüklenebiliyor. Ring seferinin yanında süreli abonman seçeneği de bir arada alınabiliyor.

İBB’YE BAĞLI MÜZELERDE DE GEÇERLİ OLACAK

İstanbul City Card’a yakın zamandanda Kültür AŞ’ye bağlı müzelere giriş, Şehir Hatları ile Boğaz turu imkanları gibi yenilikler gelecek. İstanbul City Card, bünyesine yeni hizmetler eklenerek şehre renk katmaya devam edecek.

İlgili Haberler

Ekonomi
18 Mayıs 2024
Palandöken: “Yeni bir yapılandırma kanununa ihtiyaç var”

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, kamuda tasarruf paketi açıklandıktan sonra esnafın ve vatandaşın rahatlaması için yeni bir yapılandırma kanunu çıkması gerektiğini ifade etti. Kamuda tasarruf paketi açıklandıktan sonra esnafın ve vatandaşın rahatlaması için yeni bir yapılandırma kanunu çıkması gerektiğini ifade eden TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Enflasyondaki artış sadece dar gelirlileri değil esnafı da büyük […]

Genel
17 Mayıs 2024
Af mı çıktı? Cumhurbaşkanı kimleri affetti?

Son dakika haberi. Cumhurbaşkanı Erdoğan gece yarısı af kararı verdi? Peki af mı çıktı? Cumhurbaşkanı kimleri affetti? Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan kararla, 28 Şubat davası kapsamında müebbet hapis cezasına çarptırılan 14 kişi, sağlık sorunları nedeniyle affedildi. İşte detaylar… Türkiye’de uzun süredir gündemde olan 28 Şubat davası kapsamında müebbet hapis cezasına çarptırılan 14 kişi, […]

Genel
17 Mayıs 2024
Sıcaklıklar düşüyor! Hafta sonu planı yapanlar dikkat, yağış geliyor

Son dakika haberi… Meteoroloji açıkladı, hava sıcaklıkları düşüyor, sağanak yağışlar geri dönüyor. Türkiye’de adeta kış yeni başlıyor. İşte meteoroloji yeni hava durumu tahminleri… Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hafta sonu için yeni hava durumu tahminlerini açıkladı. Mayıs ayının ortası gelmesine rağmen beklenen bahar havası yine yok. Son birkaç gündür mevsim normallerine çıkan sıcaklıklar yeniden düşüyor. Meteoroloji, hafta […]

Genel
16 Mayıs 2024
Migros’ta Yüzde 40 İndirim! A’dan Z’ye Tüm Ürünlerde DEVASA Fırsat

Migros’tan Dev İndirim Kampanyası geldi. Sepette İndirim ve Yüzde 40’a Varan Fırsatlar… Migros’tan Mayıs ayına özel yepyeni bir indirim kampanyası geldi. Hem yüzde 40’a varan indirim hem de sepette indirim kampanyası tüketicileri bekliyor. A’dan Z’ye tüm ürünlerde efsane fiyatlar sunan Migros, aynı zamanda öne çıkan temel ihtiyaç ürünlerinde de ekstra indirimler yapıyor. İşte indirimli ürünler […]