Kartal’da hırsızlar demir kapı çalarken, Belediyenin yaptığı yürüyen merdivenleri kırdılar

Yayın: 09:40 - 10.10.2022
Güncelleme: 09:40 - 10.10.2022

Kartal’da kimliği henüz belirlenemeyen 3 şahıs demir kapıyı yerinden söküp çalarak, vatandaşlar tarafından sıkça kullanılan yürüyen merdivenleri de kırdılar.

Kartal’da kimliği henüz belirlenemeyen 3 şahıs demir kapıyı yerinden söküp çalarak, vatandaşlar tarafından sıkça kullanılan ve Kartal Belediyesi tarafından 2019 yılında İnşaat Mühendisi Abdurrahman Ağaç adına yaptırılan Yürüyen Merdivenlerini de kırdı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, geçtiğimiz günlerde gece geç saatlerde Kartal Çavuşoğlu Mahallesi’nde meydana geldi. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, kimliği henüz belirlenemeyen 1’i çocuk 2’si yetişkin 3 şahıs, geçtiğimiz yıllarda Kartal Belediyesi tarafından hizmete sokulan ve vatandaşlar tarafından sıkça kullanılan yürüyen merdivenleri kırdı. Kırdıkları yürüyen merdivenleri kullanmakta ısrar eden hırsızlar, bir demir kapıyı yerinden söküp çaldı.

Polisin, olayla ilgili araştırması sürerken, yetkililer aynı bölge daha önce de, benzer olaylarının yaşandığını söyledi.

Exit mobile version