2023’de Kripto Para Satın Almak

Yayın: 09:26 - 26.10.2022
Güncelleme: 09:26 - 26.10.2022

Kripto para al sat işlemleri internette popüler bir arama sorgusudur. Kripto para piyasasının sürekli değiştiği düşünüldüğünde, ondan kazanmak için mükemmel bir fırsat var. Bununla birlikte, bu tür yatırımlar önceden bilinemeyebilecek oldukça fazla sayıda risk taşır. Dolandırıcılık planları, sahte siteler ve diğer olumsuz anlar göz ardı edilemez. Öngörülemeyen riskleri önemli ölçüde azaltmak için, konuyu ele alacağız ve 2022’de hangi dijital varlıkların hala geçerli birer alternatif olduğunu ve hangi kripto borsalarına güvenilebileceğini belirleyeceğiz.

Popüler kripto para borsaları

Kripto para alım satımı yüksek kazançların temeli olabilir, bunun için göstergelerdeki dalgalanmaları dikkatlice izlemeniz ve satmak ve satın almak için doğru anı seçmeniz gerekir. Her şeyde olduğu gibi burada da zamanlama çok önemli. Öncelikle, kripto alanında güvenilir işlemler gerçekleştiren, güvenilebilecek ve ekonomik olarak aktif nüfus arasında çok popüler olan sitelere dikkat etmelisiniz. İşte işlem hacmine ve derecelendirmeye göre kripto işlemleri yapmak için en popüler borsalar:

* Binance

* Coinbase Borsası

* WhiteBIT

* Kraken

* KuCoin

* Huobi Global

Bunlar, son derece yüksek ziyaret yüzdesi ve günlük işlem hacmi ile en popüler uluslararası borsalardır. Her biri kendi koşullarını, ücretlerini ve çevrimiçi kripto para satın almanın diğer nüanslarını sunar. Bu nedenle, bunlardan herhangi biriyle işlem yapmadan önce platformun hüküm ve koşullarını dikkatlice okuyun.

Gelecek vadeden kripto paralar

Kripto para birimlerinin sayısı her geçen gün artıyor. Bu noktada, birkaç yüz kripto para birimi sayılabilir. Çevrimiçi platformlar ve oyunlar, küresel şirketler ve hatta sosyal ağlar, çok sayıda kuruluş şimdi kendi kripto para birimlerini yaratmaya çalışıyor. Peki, hangi kripto para alınmalı? Bu kadar çok kripto arasında elbette bazıları öne çıkıyor. İşte önerilerimiz:

* Bitcoin (BTC)

* Ethereum (ETH)

* Tether (USDT)

* BNB (BNB)

* USD Coin (USDC)

* XRP (XRP)

* Cardano (ADA)

* Solana (SOL)

* Avalanche (AVAX)

* Terra (LUNA)

* WhiteBIT Token (WBT) Kripto para alım satım piyasası zirvede ve hâlâ büyümeye devam ediyor. Söz konusu varlıklara yatırım yaparak büyük olasılıkla kazanç elde edeceksiniz. Bununla birlikte, derecelendirmelere asla körü körüne inanmamalısınız, her zaman kendi araştırmanızı kendiniz yapın, riskleri analiz edin ve kendiniz bilinçli bir seçim yapın.

Exit mobile version