KARDEF Basın ile Buluştu

Yayın: 18:09 - 05.11.2022
Güncelleme: 18:09 - 05.11.2022

Kartal Dernekler Federasyonu (KARDEF) basın mensupları ile buluştu. Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Kubilay Salihvatandaş, federasyonun geçmişte neler yaptığını ve gelecekteki hedeflerini paylaştı.

Toplantıya; Başkan Vekilleri Orhan Aktepe, İbrahim Yılmam, Levent Işık, Genel Muhasip Fatih Eryılmaz, Bürokrasiden sorumlu Genel Başkanı Murat Er, Tanıtım ve Medya Genel Başkan Yardımcısı Aytekin Yaşar, Genel Başkan Yardımcısı Bekir Dağ ve yönetim kurulu katıldı.

Kubilay Salihvatandaş, derneklerin ve sivil toplum kuruluşlarının ilçede daha etkin olabilmesini amaçladıklarını belirtti.  

Başkan Salihvatandaş amaçlarını şöyle özetledi; “Kartal’daki farklı faaliyet alanında yer alan dernekleri tek bir çatı altında toplamak istiyoruz.  Bir diğer hedefimiz Kartallı vatandaşları her konuda bilgilendirmek ve bilinçlendirmek istiyoruz.  Hepimiz farklı memleketlerden geldik buraya. Ancak Kartallılar da var. Burada doğup, büyüyen ve yaşayan insanlar.  Yani bir kartallı kimliği var, şehir dokusu var. Geçmişten günümüze Kartal’ı anlatmak, tanıtmak, kaybolan değerleri ortaya çıkarmak istiyoruz.

Yardıma ve dayanışmaya ihtiyacı olan hemşehrilerimiz var.  Gerçek ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaşabilmek, yardım noktasında koordinasyon sağlayabilmek istiyoruz. Bir diğer hedefimiz ise ilçemizde yer alan derneklerin uluslararası düzeyde proje geliştirmesi, deste ve bilgilendirme çalışması yapmak istiyoruz” dedi.

Exit mobile version