Ankara’da İkamet Edenler İçin Norveç Vizesi Nasıl Alınır?

Yayın: 11:31 - 30.12.2022
Güncelleme: 11:31 - 30.12.2022

Norveç Krallığı’na seyahat edecek kişiler vize başvurularını Norveç Ankara Büyükelçiliği tarafından yetkilendirilmiş vize başvuru merkezi VFS Global ofislerinden yapmalıdır. Norveç Ankara Büyükelçiliği, vize başvurularını doğrudan kabul etmemektedir. VFS Global’in Ankara, İstanbul, İzmir ve Antalya’da bulunan ofislerinden Norveç vize başvuruları kabul edilmektedir.

Ankara ve Ankara’ya yakın il ya da ilçelerde ikamet eden veya başvurularını Ankara’dan yapmak isteyen kişiler için başvuru süreci ile ilgili bilinmesi gerekenleri vizem.net danışmanlarından Damla Yolbaz Güler’e yönelttik.

Ankara’dan Norveç Vizesi Nasıl Alınır?

Ankara’dan Norveç vizesi almak için aşağıdaki adımlar izlenir.

Randevu esnasında gerekli evrakların teslimi ve parmak izi ile fotoğraftan oluşan biyometri bilgilerinin toplanmasının ardından başvurunun tamamlanır ve değerlendirilmek üzere Norveç Ankara Büyükelçiliğine gönderilir. 

VFS Global Ankara’dan Vize Randevusu Nasıl Oluşturulur?

Ankara’dan vize randevusu, VFS Global’in internet sitesinden online olarak oluşturulur.

VFS Global Ankara Adres ve İletişim Bilgileri Nedir?

VFS Global Ankara vize başvuru merkezi; İşçi Blokları Mah., Muhsin Yazıcıoğlu Cad., No: 57/A Regnum Sky Tower Çankaya/Ankara adresinde bulunur.

VFS Global’e pazartesiden cumaya 08:30-12:00 ve 13:00-17:00 saatleri arasında +90 212 373 5816 numaralı çağrı merkezi telefonundan ve info.notr@vfshelpline.com mail adresinden ulaşılabilir.

VFS Global Ankara Mesai Saatleri

VFS Global Ankara vize merkezi hafta içi her gün 08:30 -12:00 ile 13:00 – 15:30 saatleri arasında başvuru işlemleri için hizmet verirken, yine hafta içi her gün 13:00 – 17:00 saatleri arasında da pasaport teslim işlemleri yürütülmektedir.

VFS Global Ankara Vize Başvuru Merkezi Tatil Günleri

VFS Global Ankara vize başvuru merkezinin tatil günleri aşağıda verilmiştir.

Ankara Vize Başvuru Merkezi Ek Vize Hizmetleri Nelerdir?

Ankara vize başvuru merkezi ek hizmetleri aşağıda verilmiştir.

VFS Global Norveç Vize Başvuru Merkezi Ziyaret Kuralları Nelerdir?

VFS Global Norveç vize başvuru merkezi ziyaret kuralları aşağıda verilmiştir.

Ankara’da Norveç Vize Danışmanlığı Nereden Alınır?

Ankara’da ve çevresinde ikamet edenler için Norveç vize danışmanlığı, akredite vize acenteleri üzerinden alınır. Son 59 ay içerisinde Schengen vizesi alan kişiler, VFS başvuru merkezine gitmelerine gerek olmadan akredite acenteler üzerinden başvurularını tamamlayabilir.

Vize danışmanlık işlemleri için: 0850 241 1868

Exit mobile version