Özel Balkanlar İlköğretim Okulu’nda yılsonu etkinlikleri yapıldı

Yayın: 11:29 - 08.06.2010
Güncelleme: 11:29 - 08.06.2010

’Anaokulundan Üniversite’ye’’ sloganı ile çıkan Balkanlar Eğitim Kurumları, anaokulu ve ilköğretim okulu öğrencileri sanat adına yapabilecekleri ne varsa ailelerine ve öğretmenlerin sergileyerek göz doldurdular.  Gösteri merkezine girişte yıl boyunca yaptıkları resim ve heykelleri sergileyen öğrenciler sahnede ise çok başka çalışmalara imza attıklarını seyircilerden aldıklarla alkışlarla ispatladılar.

Anaokulu’nun Uğur Mumcu Yaşam Kalitesinin Yükseltme Merkezi’ nde gerçekleştiren müzikli dans gösterisinde,  öğrenciler minicik yüreklerinin heyecanlarıyla izleyiciyle buluştururken yeteneklerini de konuşturdular.

İngilizce tiyatrolar şarkılar danslarla sahneye çıkan anaokulu öğrencileri yıl boyunca hem eğlenip hem de öğrendikleri çalışmalarını birkaç saatte özetlediler ve ailelerine öğretmenlerine hoş zamanlar yaşattılar.

Küçük yaşta sahnede yer alma ve bedenlerini kullanma yeteneğine ulaşan Balkanlar Koleji Anaokulu öğrencileri bu yolda uzun zamanla başarı ile yürüyeceklerinin sinyallerini verdiler.

Exit mobile version