MHP Kartal İlçe Başkanı Kurt’tan ülkücülere çağrı, kapımız ardına kadar açıktır

Yayın: 09:43 - 05.02.2023
Güncelleme: 09:43 - 05.02.2023

MHP Kartal İlçe Başkanı Zübeyir KURT, yaptığı açıklamayla partisine davet etti.

“Hasbelkader darılmış, gücenmiş, ayrı düşmüş, fitne gözünü perdelemiş, aldanmış ve pişman olmuş; yüz kızartıcı engeli olmayan, kıblesinden ve milli mefkuresinden ödün vermemiş, bütün ülküdaşlarımıza ve Kartallılara gönül kapımız ardına kadar açıktır” dedi.

Önceki İlçe Başkanı Metin Özüpek’in MHP İstanbul İl Yönetimine atanmasının ardından Kartal İlçe Başkanı olarak atanan MHP’li Kurt, “MHP Kartal İlçe Başkanlığı görevi 25 gün önce tarafıma tevdi edildi. Bu kutlu vazifenin şehit makamı olması hasebiyle, vebal ve ağırlığını en derinden hissetmekle beraber, onurunu da yaşamaktayım.

Bu süreçte arayan, mesaj atan, ziyaret eden ve odamı çiçek bahçesine çeviren tüm ülküdaşlarıma, eş, dost ve akrabalarıma teşekkür ederim.

Benden evvel görev alan bütün başkanlarıma ve bilhassa 14 yıl ilçe yönetim kurulunda yer aldığım

Sn. Metin Özüpek Başkanıma teşekkürü bir borç biliyorum. Bu vesile ile bir kez daha Metin Reis’e, İl Başkanlığımız Divan Kurulundaki yeni görevinde başarılar diliyorum.

MHP Kartal İlçe Başkanlığı, Başbuğumuzun mirası Milli Doktrin 9 Işık’taki “Toplumculuk” ilkesinden aldığı öğretiden hareketle; Kartal’da milli birlik, milli dayanışma ve toplumsal huzur anlayışını ilke edinmeye devam edecektir.

Ölümsüz mütefekkir Nihal Atsız’ın;

“Türk duygusu her Türkçüye en tatlı kımızdır; Türk ülküsü candan da aziz bayrağımızdır…”

dizeleri ilham kaynağımız olacaktır.

Nefsimizin aldatıcı azametine kapılmadan, insan ruhuna hoş gelen sloganlaşmış kalıpları değil, Atatürk’ün; “Yurt sevgisi, ona hizmetle ölçülür” kaidesini rehber edineceğiz…

Hasbelkader darılmış, gücenmiş, ayrı düşmüş, fitne gözünü perdelemiş, aldanmış ve pişman olmuş; yüz kızartıcı engeli olmayan, kıblesinden ve milli mefkuresinden ödün vermemiş, bütün ülküdaşlarımıza ve Kartallılara gönül kapımız ardına kadar açıktır.

Biliriz ki birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır.

LİDER TEŞKİLAT DOKTRİN

Saygılarımla…

Exit mobile version