Kartal’da Nurullah Akçayır’dan Dadaşlara Türkü ziyafeti

Yayın: 13:16 - 05.02.2023
Güncelleme: 13:16 - 05.02.2023

Kartal’da faaliyet gösteren Erzurumlular Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı’nın konuğu TRT Türk Halk Müziği Sanatçısı Nurullah Akçayır oldu.

Erzurumlular Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakıf Başkanı Öner KALKAN ev sahipliğinde gerçekleşen “Türkü Gecesi” programında Dadaşlar doyasıya türkü keyfi yaşadı. İstanbul’da faaliyet gösteren Erzurumlu vakıf, Konfederasyon, federasyon, dernek, temsilcileri ve çok sayıda Erzurumlu hemşerilerin katılım sağladığı programda ikramlar eşliğinde türküler söylendi.

Tiyatro sanatçısı, şair Murat Balkuş’un şiirli ve esprili sunumuyla gerçekleşen programa,

Erzurumlular Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakıf Başkanı Öner KALKAN ve yönetim kurulu üyeleri, İstanbul Erzurumlular Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Vakıf Başkanı Murat Şahsuvaroğlu, Erzurumlular Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakıf Başkanı Suha Dengizek, ERKON Erzurumlular Konfederasyonu Başkanı Ali Murat Alatepe, Kartal Belediye Başkan Danışmanı Düzgün Çapar, Sultanbeyli Erzurumlular Dernek Başkanı Ali Sezer, Pendik Kaynarca Erzurumlular Dernek Başkanı Mehdi Kaya, İSPADER İspir Pazaryolu Dernekleri Birliği Başkanı Ertuğrul Çetinkaya, Çekmeköy Erzurumlular Dernek Başkanı Niyazi Daştan, Ümraniye Erzurumlular Dernek Başkanı Erdal Yavuz, Erzurumsporlular Dernek Başkanı Mumamer Dilli, Kartal Erzurumlular Dernek Başkanı Kenan Albayrak ve çok sayıda Erzurumlu hemşeriler katıldı.  

Erzurumlular Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakıf Başkanı Öner KALKAN, yaptığı konuşmasında, bu akşam burada türkü tadında güzel bir birliktelik sergiledik. Kıymetli sanatçımız Nurullah Akçayır’ın bizlere sunduğu türkü ziyafeti eşliğinde hemşerilerimizle bir arada olmaktan çok mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. Önümüzdeki günlerde de yine farklı etkinliklerle hemşerilerimizle birlikte olacağız. Vakıf olarak yaptığımız çalışmalarda birlik beraberlik çerçevesinde güçlü olmak ve hemşerilerimize yardımlaşma adına elbirliği güçbirliği içinde olmamız gerektiğini belirtmek istiyorum” dedi.    

Exit mobile version