Pendik Kaynarca’da Dadaşlar yerel basınla bir araya geldi

Yayın: 17:16 - 05.02.2023
Güncelleme: 17:16 - 05.02.2023

Pendik Kaynarca Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği yöneticileri yerel basın mensuplarıyla tanışma toplantısı gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz ay yapılan genel kurul toplantısı sonucu göreve gelen Mehdi Kaya ve ekibi Pendik’te yayın yapan basın mensupları ile İstanbul’da yayın yapan Erzurumlu gazeteciler  Saki Akyüz, Tahsin Kara, Kubilay Öztürk ve Kenan Gülerci ile bir araya gelerek sohbet ettiler. Gazetecilerle beraber yenilen cağ kebabı sonrası Kaynarca’da faaliyet gösteren dernek merkezinde çaylar eşliğinde sohbet edildi.

Kaya, Erzurumlular olarak daha güçlü olmak zorundayız

Pendik Kaynarca Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehdi Kaya, göreve geldiği süre içinde yapılan ve yapılması planlanan dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Kaya, “Erzurumlu hemşerilerimize daha iyi hizmet edebilmek adına derneğimize gelir getirecek çalışmalar yapmaktayız. Derneğimizin öncelikle mevcut kiralık olan binasından kendi binasına geçebilmek için adımlar atıyoruz. Bu arada tadilat hazırlıklarını sürdürdüğümüz iki adet düğün salonu işletmesinin gelirini derneğe kazandırmaya çalışıyoruz. Yakın zamanda gerçekleşmiş olur. Tadilat işleri bitince aynı zamanda o alanlarda dernek adına sosyal, kültürel, eğitim ve sportif faaliyetlerde yapılacaktır” dedi.    

 

Exit mobile version