İstanbul’u Tuzlalılar temsil etti

Yayın: 14:15 - 08.06.2010
Güncelleme: 14:15 - 08.06.2010

Konya’da düzenlenen “İşitme Engelliler İlköğretim Okulları Spor Oyunları” turnuvasında masa tenisinde 2. olan Tuzla Rotary İşitme Engelliler İlköğretim Okulu öğrencileri, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcıyı ziyaret etti.

Tuzla ve İstanbul genelinde yapılan yarışmalarda il birincisi olan Tuzlalı engelliler, 32 ilden sporcuların katıldığı Konya’daki yarışmalarda da yüksek performans göstererek, İstanbul’u en iyi şekilde temsil ettiler. Tuzlalı Engelliler, masa tenisi yıldız erkeklerde Türkiye ikincisi, yıldız kızlar da ise Türkiye dördüncüsü oldu.

 

Engelliler, yarışma öncesi ve sonrasında kendilerine her türlü desteği sağlayan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’yı makamında ziyaret ederek teşekkür ettiler. Başkan Yazıcı ise, göreve geldiğinden beri hiçbir ayırım yapmaksızın tüm Tuzlalı engellilerin her türlü organizasyonlarına destek verdiğini belirtti. Yazıcı “Fırsat verildiğinde sizlerin neler yapabileceğini herkese gösterdiniz. Engelsiz bir dünya için Tuzla Belediyesi olarak her zaman yanınızda olacağız.” Dedi. Yazıcı, ziyaretçilerine birer santranç takımı hediye etti.

 

Exit mobile version