En Kaliteli Kırtasiye Ürünlerinin Adresi: Nezih

Yayın: 22:52 - 16.02.2023
Güncelleme: 22:52 - 16.02.2023

Kırtasiye konusu herkesin aklına farklı şeyler getirir. Kırtasiye yelpaze bakımından çok geniştir. Kimi insanların aklına okul için kalem, kitap, soru bankası gibi terimler getirirken kimisine tasarım konularında silikon tabancası, sulu boya, pastel boya konularını getirmektedir. Kırtasiye ürünleri sayı olarak çok fazla olduğundan ucu açık bir söz öbeğidir. İnternet üzerinden de kırtasiyecilik için işler devam ederken internette en kaliteli kırtasiye ürünlerinin adresi Nezih Kitap ve Kırtasiye olarak öne çıkmaktadır.

Kırtasiye malzemeleri için skala çok geniştir. Oyun hamuru, lego, defter, kitap, kalem, soru bankası, fosforlu kalem, çanta, boya, silikon tabancası, uçlu kalem ve uç, karton ilk olarak akla gelen şeylerdir. Aramakta olduğunuz kırtasiye ürünlerinin hepsini Nezih’te bulabilmeniz mümkündür. Kırtasiyeler ana sınıfından başlayıp üniversiteye kadar süren okuma hayatının her sınıfında her öğrenciye gerekli olan bir müessesedir.

Okul Öncesi Kırtasiye Malzemeleri

Okul öncesi kırtasiye malzemelerinde aranan en tek şey eğlence fikrinin ana planda olmasıdır. Okul öncesinde çocukların hayal gücünün ön planda olduğu ve eğitmenlerinin de yardımıyla ortaya müthiş fikirler çıktığı görülmektedir. Bu nedenle el işi kağıdı, kuru boya, pastel boya gibi işin içinde eğlencenin olduğu kırtasiye malzemeleri genel olarak kullanılan malzemelerdir.

İlkokul Kırtasiye Malzemeleri

Çocukların hala o eski çocuklularının içinde kaldığı dönem olan ilkokul dönemi artık okumanın ve öğrenci olmanın ne olduğunu anladığı dönemdir. Onlara okuma yazma için büyük yazılı okuma kitapları, teşvik için süslü malzemeler, çizgi film karakterlerinin olduğu kalem, çanta, defter gibi kırtasiye malzemelerinin alınması okul hayatına çabuk adapte olması için gerekmektedir.

Ortaokul ve Lise Kırtasiye Malzemeleri

Artık öğrenciliğin ne olduğunun net olarak bilinen, artık not almanın önemli olduğu zamanlar olarak bilinen dönemlerdir. Büyük defterlerin kullanıldığı kalemin ve defterin yeterli olduğu dönemlerdir. Çok kolayca kullanılan uçlu kalemler, alınan notlarda önemli yerlerin üstünden geçebilmek adına fosforlu kalemler ve bunları bir arada tutan kalem kutuları bu seviyede yeterli olan kırtasiye malzemeleri olarak bilinmektedir. Ayrıca artık büyüme çağı olduğundan çizgi film karakterli çantaların kullanılmadığı ve sade çantaların istendiği dönemdir.

Bütün bu kırtasiye ürünlerinin hepsini ise internet ortamının en çok bilinen ve en kaliteli ürünlerin tek adresi olan Nezih’te bulabilmeniz mümkündür.

Uçlu Kalem

Kalem günümüz zamanında basit ve kolay bir yazma aracı olarak kullanılmaktadır. Kalemin tarihi çok eskiye dayanmaktadır ancak bu zamanda kalemin birçok modeli bulunmaktadır. Uçlu kalem de kalemin bir modelidir. Kalemtıraş yardımıyla açılan kurşun kalemin mekanik bir yapıyla işlenmiş biçimine ise uçlu kalem denir. 0.5 0.7 0.9 olmak üzere genel olarak uçlu kalemin 3 şekilde yazı kalınlığı biçimi bulunmaktadır. Ancak özel teknik tasarımları için 0.30 ve 0.35 kalınlıkta uçlu kalemler de vardır. Faber Castell uçlu kalem piyasasının en önde gelen markalarından biridir. Kalitesi ile ön plana çıkan marka bir kalemini uzun seneler boyunca kullanılabilir olarak kanıtlamıştır.

Exit mobile version