Enerji Kesintilerine Anında Çözüm Sunan Teksan Dizel Jeneratörler

Yayın: 14:50 - 23.02.2023
Güncelleme: 14:50 - 23.02.2023

Dizel jeneratörler, standart olarak 9 kVA ile 3550 kVA güç aralıklarına sahiptirler. Ayrıca kabinli ve kabinsiz olarak da farklı seçeneklerin opsiyonları bulunmaktadır. Standart ekipman listesinin ana parçalarını motor, alternatör, kontrol panosu, şasi, yakıt deposu ve soğutma sistemi oluşturmaktadır.   AR-GE çalışmalarına yoğunluk vererek hem ürünlerini güncel tutan hem de standart üretimlerin yanı sıra terzi işi üretim politikasıyla üretim yapan Teksan, projeye özel üretimler de yapmaktadır. Binanızda, tesisinizde, şantiyede kesintisiz ve sürekli bir güç kaynağı olan Teksan dizel jeneratör setleri yüksek kalite ve teknolojiye sahiptir. Projenize özel üretim talep etmeniz de mümkündür.

Ani Enerji Kesintilerine Karşı Teksan Dizel Jeneratör Seçenekleri

Dizel jeneratörler diğer jeneratörlerden daha farklı olarak elektrik kesintileri sırasında hızlı çözümler sunmaktadır. Ani kesintiler sırasında hemen devreye girmekte ve enerjide sürekliliği sağlamaktadır. Enerjide sürekliliği sağlamakla birlikte üretimde de devamlılık ortaya çıkmakta ve pek çok olumsuzluğun önüne geçilmektedir. Bu sebepten ötürü farklı sektörlerde ve çeşitli iş yerlerinde aynı zamanda evlerde ve apartmanlarda da kullanılmaktadır. Farklı istek ve ihtiyaçlara yönelik olarak taşınabilir ya da sabit olarak üretimi yapılmaktadır. Jeneratör fiyatları dizel güç aralıklarına ve kullanım alanlarına bağlı olarak farklılık göstermektedir.

Firmanın dizel jeneratör modelleri hakkında bilgi edinmek isterseniz https://www.teksan.com/tr/dizel-jenerator/ sayfasını inceleyebilir ya da daha detaylı bilgi sahibi olmak için firmaya ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version