Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu arasındaki gerginlik sahaya net yansıdı

Yayın: 10:06 - 12.07.2023
Güncelleme: 10:06 - 12.07.2023

Büyükada’daki açılışta CHP’li belediye veya ilçe başkanları dahil kimse katılmadı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Büyükada’da daha önce Kartal Belediyesinin işlettiği tesislerin yeniden İBB tarafından devralınarak gerçekleştirilen açılış törenine, CHP’li ilçe Belediye Başkanları ve İlçe Başkanlarının katılmaması dikkat çekti.

İBB Başkanı İmamoğlu’nun Büyükada da Orman Bakanlığı’ndan aldığı otelin tadilatını tamamlayarak hizmete açtı. Açılışa, yakın ilçelerden Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ve Kartal, Kadıköy, Maltepe İlçe Başkanları ve yönetimlerinin katılmaması tartışma konusu oldu.

Açılışa, Ekrem İmamoğlu eşi Dilek İmamoğlu, Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül, Milletvekili Ali Gökçek ve BELTUR personeli katıldı.


Edinilen bilgiye göre, Belediye Başkanları ve İlçe Başkanlarının, son günlerde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “değişim” talebi sebebiyle  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasında yaşanan gelişmelerden dolayı, Belediye Başkanlarının böyle etkinliklere katılmakta çekince gösterdiği belirtiliyor.
Bu durumun partide ayrışmayı kırılmayı büyüteceği ifade ediliyor!

Öte yandan CHP Genel Merkezi tarafından ülke genelinde bölgelere illere guruplar halinde gönderilen milletvekillerinin de tüm örgütlerdeki delegeleri sıkı takibe almak için görüşmeler yaptıkları belirtildi.

Exit mobile version