Tuzla’da başarılı öğrenciler ödüllendirildi

Yayın: 13:46 - 15.06.2010
Güncelleme: 13:46 - 15.06.2010

Tuzla’daki okullar arasında yapılan Seviye Belirleme Deneme Sınavında dereceye giren öğrenciler, Tuzla Kaymakamı Mümin Heybet ve Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı tarafından ödüllendirildi.

 İdris Güllüce Kültür Merkezi’nde yapılan ödül törenine; Tuzla Kaymakamı Mümin Heybet, Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Milli Eğitim Şube Müdürleri, Öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı. Tuzla genelinde 14 Kasım 2009 ve 27 Nisan 2010 tarihlerinde yapılan ve yaklaşık 40 bin öğrencinin katıldığı sınavda derece alan 34 öğrenci, ödüllerini Tuzla Kaymakamı Mümin Heybet ve Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın elinden aldılar.

 Törende bir konuşma yapan Dr. Şadi Yazıcı, hedeflerinden birinin de Tuzla’daki eğitim seviyesi ve kalitesini yükseltmek olduğunu belirterek, “Başta Kaymakamımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz olmak üzere, bu konuda bütün gayretlerini esirgemeyen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Biz belediye olarak eğitimin yaygınlaşması, eğitim seviyesi ve kalitesinin yükseltilmesi için her türlü desteği veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz.” Dedi.

Törenin ardından öğrenciler verdiği konserle yılın stresini attı.

Exit mobile version