Türkiye Saç Ekimi (Hair Transplant Turkey) Yöntemleri

Yayın: 05:30 - 21.07.2023
Güncelleme: 05:30 - 21.07.2023

Türkiye saç ekimi (hair transplant Turkey) Saç ekimi işlemi farklı yöntemlerle gerçekleştirilebilir. İşte en yaygın kullanılan saç ekimi yöntemleri aşağıda maddeler haline listelenmiştir.

FUE Saç Ekimi

FUE (Foliküler Ünite Ekstraksiyonu), saç foliküllerinin tek tek donör bölgeden çıkarıldığı bir yöntemdir. Günümüzde kullanılan bu saç ekim yöntemi, saç ekimi için daha az invazif bir seçenek olarak kabul edilir ve minimal izler bırakır.

FUT Saç Ekimi

FUT (Foliküler Ünite Transplantasyonu), bir şerit şeklinde saç derisinin donör bölgeden çıkarıldığı bir yöntemdir. Daha sonra saç folikülleri ayrıştırılır ve kel bölgelere nakledilir. Günümüzde kullanılan bu yöntemde bir dikiş atıldığı için iz kalma olasılığı daha yüksektir.

Türkiye Saç Ekimi (Hair Transplant Turkey) Öncesi ve Sonrası

Türkiye saç ekimi (Turkey hair transplant), turkeyhaircenter.com aracılığıyla yaptırılabilmektedir. Saç ekimi öncesi ve sonrası bazı önlemler almak önemlidir. Saç ekimi öncesi hazırlık, işlem sonrası başarılı sonuçlar elde etmek için önemlidir. İşte saç ekimi öncesi ve sonrası dikkate almanız gereken bazı noktalar aşağıda maddeler halinde listelenmiştir.

Saç Ekimi Öncesi Hazırlık Nasıl Olmalıdır?

Saç Ekimi Sonrası Bakım Nasıl Olmalıdır?

https://turkeyhaircenter.com/
Exit mobile version