Shibarium Gelişmesine Rağmen SHIB fiyatında Düşüş Sürüyor!

Yayın: 20:36 - 22.08.2023
Güncelleme: 20:36 - 22.08.2023

2014 yılından beri kripto para haber sitesi olarak hizmet vermekte olan Türkiye’nin ilk kripto para haber kaynaklarından COINTURK, Shibarium gelişmelerini ve SHIB fiyatındaki düşüşü konu aldığı bir yazı hazırladı.

SHIB’de Düşüş Devam Ediyor

COINTURK ve COINTURK NEWS adlı kripto para haber sitelerinde de belirtildiği gibi Shibairum gelişmesi dahi SHIB fiyatındaki düşüşün önüne geçemedi. Son 24 saat içinde yaklaşık olarak yüzde 3,5 gerileme yaşayan SHIB, son 1 haftada ise yüzde 22’nin üzerinde geri çekildi.

Yazı yazıldığı sırada SHIB, 4,7 milyar doların üzerinde bir piyasa değeriyle 0,00000809 dolardan işlem görüyordu ve bu da onu 15. en büyük kripto yapıyor. Fiyat düşüşü token etrafında olumsuz bir hava yarattı.

Öte yandan olumsuz hava, LunarCarush’un Shiba Inu’nun yükseliş hissiyatının son 24 saat içinde %40 oranında düştüğünü ortaya koyan verilerinden de anlaşılıyor. Dahası, memecoin’in Altrank’ı da tipik bir düşüş sinyali olan 523 arttı. Bununla birlikte, SHIB’nin döviz rezervinin azaldığı ve token’ın satış baskısı altında olmadığını düşündürdüğü de yapılan yorumlar arasında yer alıyor.

Teknik yorumlara göre MACD, piyasada büyük bir düşüş eğilimi gösterdi. Shiba Inu’nun Göreceli Güç Endeksi (RSI) ve Chaikin Para Akışı (CMF) da nötr işaretin altında kalmaya devam etti. Bu, SHIB’nin fiyatının yükselmesini kısıtlayabilecek bir başka düşüş sinyaliydi.

Shibarium SHIB’i Kurtarabilecek Mi?

Son bloga göre, Shiba Inu blokchain’i çeşitli şekillerde ölçeklendirmek, tekrar test etmek ve halka açık hale getirmek için yeniden başlattı. Shibarium ekibi, sunucu altyapısını ve birinci sınıf altyapısını %1500 oranında ölçeklendirmek için merkezi olmayan ekip ve doğrulayıcılarla birlikte çalıştı. Bunun da ötesinde ekip, trafiği desteklemek ve yönetmek için ek protokoller oluşturmak üzere birkaç blockchain uzmanıyla birlikte çalıştı.

Ancak analistlere göre tüm gelişmelere rağmen SHIB fiyatında bir süre daha toparlanma yaşanmayabilir. Bu noktada yatırımcıların temkinli olması tavsiye ediliyor. SHIB fiyatında yeni bir artış başlayabilmesi için ise genel kripto para piyasasında bir toparlanma ve yükseliş olması gerektiği ifade ediliyor.

Exit mobile version