CHP KARTAL İLÇE BAŞKANI MERT POLAT OLDU

Yayın: 08:41 - 04.09.2023
Güncelleme: 08:41 - 04.09.2023

Olağan kongresini gerçekleştiren CHP Kartal İlçe Başkanlığı’nda kıran kırana bir yarış gerçekleşti. Seçimin galibi 4 oy farkla Mert Polat oldu.

Toplamda 408 delegenin oy kullandığı genel kurulda oyların 206’sını alan Mert Polat alarak ilçe başkanı seçilirken, Süleyman Uzunok ise 202 oy aldı.

Hasan Doğan Spor Kompleksinde gerçekleştirilen kongrenin divan başkanlığını CHP’li isim Tahsin Tahran yaptı. Kongreye CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, CHP PM Üyesi Müslüm Sarı, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Berhan Şimşek ve çok sayıda partili katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başlayan genel kurulda yönetim ve denetim kurulu ile bütçe hesapları okunarak oybirliği ile onandı.

Daha sonra delege konuşmaları yapıldı. Son olarak başkanlığa aday olan Mert Polat ve Süleyman Uzunok konuşmalarını gerçekleştirdiler. Büyük bir ilgiyle izlenen konuşmaların ardından oylamaya geçildi.
408 delegenin oy kullandığı genel kurulda oyların 206’sını alan Mert Polat ilçe başkanı seçildi. Süleyman Uzunok ise 202 oy aldı.

Exit mobile version