Sancaktepe Kızılay Şubesi’nin geleneksel yemeği gerçekleştirildi

Yayın: 07:58 - 17.06.2010
Güncelleme: 07:58 - 17.06.2010

Sancaktepe Kızılay Şubesinin geleneksel yemeği Bostancı Gren Park Otelde gerçekleştirildi. Fİ Yapı İnşaat Firmasının sponsorluğu ile gerçekleştirilen yemekli gece de ünlü Karadenizli sanatçı İsmail Türüt, sahne aldı.

Kızılay dostlarının çok büyük ilgi gösterdiği yemekli geceye Türk Kızılayı Genel Başkan Vekili Ahmet Akar, Sancaktepe Kızılay Şubesi Başkanı Cihan Yalçın, Genel Koordinatör Hasan Çelik, Fİ yapı yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan, AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Azmi Ekinci, eski Başkan Hayati Engin, Saltenbeyli Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Demir, Samandıra Güreşlerinin son ağası Enver Taçbaş, Samandıra Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Karakaya, Sancaktepe Ordulular Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Erol Metin, Kartal Küçükali Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin Küçükali Samandıralı İş adamları, Beşiktaş’ın eski siyahî futbolcusu Paskal Nauma ve Kızılay dostları katıldı.

 

KARA GÜN DOSTU

 

Sancaktepe Kızılay Şubesi Başkanı Cihan Yalçın, yapmış olduğu “Hoş geldiniz” konuşmasında Türk Kızılayı’nın kara gün dostu olduğunun altını çizdi. Türk Kızılayı’nın sadece Türk insanına değil dünyanın en uzak noktalarına kadar yardım ulaştıran en güvenilir kuruluşlardan biri olduğunu belirterek, “ Türk Kızılay’ı ihtiyaç anında dayanışmanın, ıstırap anında şefkatin,  farklılıklar karşısında hoşgörünün, savaşın en kızgın anında insancılığın merhametin tarafsızlığın ve barışın simgesidir. Sancaktepe Türk Kızılay’ı olarak Genel Başkanımız Sayın Tekin Küçükali ve Genel Merkezimizin çizmiş olduğu yol haritasını takip ederek çalışmalarımızı bu doğrultuda devam ettiriyoruz. Türk Kızılay’ı kara gün dostudur”  diye konuştu.

Yalçın, “ Sayın Genel Başkanımızın ifade buyurdukları gibi Tük Kızılay’ının tek bir gündemi vardır. Acının olduğu her yere ayrımsız ve hesapsız merhamet taşımaktır. Türkiye’nin dört bir köşesinden dünyanın en uzak noktalarına yayılan bir yelpazede insani yardım operasyonlarını sürdürmekte kararlıdır” ifadesini kullandı.

FETHİ SATICI

Exit mobile version