YENİ ÜRÜN ! Baykon’dan Proses Tartımlarında Son Teknoloji !

Yayın: 09:53 - 24.10.2023
Güncelleme: 09:53 - 24.10.2023

Baykon TX20 serisi dijital transmitterler, statik-dinamik tartım ile kuvvet, moment ve basınç ölçüm prosesleri için tasarlanmışlardır. Ölçüm bilgisini, yüksek çevrim hızında ve hassasiyette elde edip endüstriyel haberleşme protokolleri ile en doğru ve hızlı şekil de PLC / SCADA / PC sisteminize aktarırlar.

Baykon TX20 serisi dijital transmitterler, statik-dinamik tartım ile kuvvet, moment ve basınç ölçüm prosesleri için tasarlanmışlardır. Ölçüm bilgisini, yüksek çevrim hızında ve hassasiyette elde edip endüstriyel haberleşme protokolleri ile en doğru ve hızlı şekil de PLC / SCADA / PC sisteminize aktarırlar. Çift portlu Ethernet çıkışlı ürünler birbirleri ile ardışıl olarak data hattına bağlanabilirler. Baykon TX20, Profinet Redundant S2 sistemlerine de doğrudan bağlanabilir. 3 adet dijital giriş, 4 adet dijital çıkış ve analog çıkış ilave bağlantı seçenekleri de vardır.

Baykon TX20 transmitterler, üretimde tek tek ayarlanarak birbirlerine eşleştirilirler. Bu eşleştirilme sayesinde sayma modunda ayar gerektirmeden doğrudan değiştirilebilirler; ağırlık modunda ise elektronik kalibrasyonun tartım hatasına etkisi % 0.00003’ten küçüktür.

Üstünlükleri;

TX20 Dijital Transmitter hakkında daha fazla bilgi almak için web sayfamızı ziyaret edin;

https://www.baykon.com/urun-detay/tx20-dijital-transmitter-1

Baykon Hakkında;

Global Endüstriyel Tartım sektörünün önde gelen şirketlerinden biri olan BAYKON;

1987 yılından bu yana endüstriyel tartı aletleri üreticisi BAYKON, ürün kalitesi, uluslararası deneyim, teknik yenilik, hızlı ve etkili müşteri desteği anlayışı üzerine kurulmuştur.

Tartım uygulamalarınıza ve çözümlerinize verimlilik, kalite ve sistem güvenliği entegre ederek endüstriyel tartım ürünleri sunar. En güncel teknolojiyi kullanan deneyimli ve iyi eğitimli ekibimiz, son teknoloji tartı aletleri geliştirmekte ve üretmektedir. Çözüm amaçlı proje takımımız, yenilikçi ürünler ve kullanıcıya özel çözümler geliştirerek müşteri taleplerini karşılar.

Exit mobile version