Sıla 30.yaşına fanları ile girdi!

Yayın: 14:07 - 18.06.2010
Güncelleme: 14:07 - 18.06.2010

Türk Pop Müziği’nin en genç ve başarılı temsilcilerinden Sıla, geçen sene olduğu gibi bu sene de doğum günü kutlamasını hayranlarıyla gerçekleştirdi. Bugüne kadar en özel günlerini hayranlarıyla beraber kutlayan Sıla, 30. yaş günü kutlamasını da yine onlarla paylaştı.

Geçtiğimiz sene Nisan ayında yayınladığı ikinci albümü “İmza” ile bu seneye damgasını vuran güzel sanatçı, bu yıl yapılan ödül törenlerinde de iddiasını ortaya koyarak ödüllerini topladı.

 

 Doğum günü ile beraber, aldığı ödülleri de kutladığını belirten Sıla Fan Club üyeleri duygularını “Bizler de Sıla ile birlikte aynı heyecanı yaşıyoruz. Yaptığı işin ödüllendirilmesi Sıla kadar bizleri de sevindirdi, dolayısıyla bu yıl hepimiz için çok güzel geçti” diyerek ifade ettiler. Başarılı sanatçı, çok keyifli bir doğum günü kutlaması geçirdiğini belirterek “Sizi seven insanlarla birlikte olmaktan daha güzel ne olabilir? Sağ olsunlar her zaman olduğu gibi beni yine yalnız bırakmadılar” diyerek, bu mutlu gününü hayranlarıyla beraber geçirdi.

Exit mobile version