TRT Çocuk Rüzgar Gülü Başvurusu Nasıl Yapılır?

Yayın: 16:56 - 03.11.2023
Güncelleme: 16:56 - 03.11.2023

TRT Çocuk Rüzgar Gülü yarışması çok sayıda insan tarafından seviliyor. Yarışmaya nasıl başvuru yapabilirsiniz detayları ile sizlere anlatalım.

Rüzgar Gülü yarışmasına çocuklarını göndermek isteyen ebeveynler, başvuru sürecini ve başvuru formunu çok merak ediyor. Ev sahipleri, sırasıyla aşağıdaki adımları takip ederek bu yarışmaya başvurabilirler.

TRT Çocuk Rüzgar Gülü Başvurusu

İlk olarak TRT Çocuk web sitesini ziyaret edin: https://www.trtcocuk.net.tr/ruzgar-gulu.

Ana sayfanın sağ üst kısmındaki “Arama” butonuna tıkladıktan sonra arama motoruna “Rüzgar Gülü” yazıp çıkan seçeneği seçin.

Açılan sayfada “Yarışma” seçeneğini seçin.

Daha sonra sayfada “Rüzgar Gülü Programı Yarışmacı Başvurusu” seçeneğine tıklayarak başvuru formu alanını ziyaret edin.

Rüzgar Gülü başvuru formu içerisinde, sizin ve çocuğunuz hakkında istenen tüm bilgileri doğru ve eksiksiz bir şekilde doldurun.

Daha sonra “Gönder” butonuna tıklayın.

Bu adımlar, Rüzgar Gülü başvuru işlemini oldukça basit hale getirir.

Rüzgar Gülü Başvuru Yaş Sınırı

Rüzgar Gülü başvuru yarışmasına katılmak isteyen ebeveynler ve çocuklar, başvuru yaş sınırının olup olmadığını merak ediyor. Yarışmaya katılmak için bir yaş sınırı vardır.

Rüzgar Gülü yarışmasına 8 yaşından küçük ve 12 yaşından büyük herkes katılamaz. Bu yarışma çocuklar için tasarlanmış olduğu için, üst yaş sınırı on iki olsa da genellikle bu yaşlara yakın kişiler yarışmaya çağırılmamaktadır. Yarışmaya 8 ila 13 yaş arası çocuklar başvuru yapabilir. Çocukları 8 ila 13 yaş arasında olan ebeveynler bu yarışmaya katılabilirler.

TRT Çocuk Rüzgar Gülü Telefon Numarası

TRT Çocuk Rüzgar Gülü telefon numarası, özellikle yarışmaya katılmak isteyen ebeveynler tarafından çok merak ediliyor. Bununla birlikte, yarışmanın şekli telefon numarası aracılığıyla katılımı zorunlu kılan bir format değildir.

Ek olarak, yarışma başvuruları telefon yoluyla yapılmamaktadır. Bu nedenle TRT Çocuk Rüzgar Gülü’nün telefon numarası yoktur. TRT Çocuk web sitesinin Rüzgar Gülü sayfası, çocuklarının yarışmaya katılmasını isteyenlerin tek adresidir.

Rüzgar Gülü yarışmasına çağrılan çocukların ebeveynleri, başvuru formunda belirttikleri telefon numarası üzerinden aranarak bilgilendirilmektedir. Daha sonra ebeveynlere programın günü ve saati bildirilir ve çocuklar TRT Çocuk stüdyosuna götürülür. Programın telefon numarası herhangi bir aşamada gerekli değildir.

Kaynak: https://www.okurdan.com/trt-cocuk-ruzgar-gulu-basvuru/

Exit mobile version