Tuzla Belediyesi Müdürlükleri arasında düzenlenen futbol turnuvasını Güvenlik Amirliği kazandı

Yayın: 12:05 - 21.06.2010
Güncelleme: 12:05 - 21.06.2010

Tuzla Belediyesi Müdürlükleri arasında düzenlenen futbol turnuvası sonuçlandı. Turnuvanın finalinde Temizlik İşleri Müdürlüğü’nü 5-3 yenen Güvenlik Amirliği, turnuvanın şampiyonu oldu.

 

 Nisan ayında başlayan ve eleme usulüyle yapılan karşılaşmalar kıran kırana geçti. 15 takımın katıldığı turnuvada; Temizlik İşleri Müdürlüğü 2. olurken Özel kalem Müdürlüğü 3. oldu. Finalde karşılaşan Güvenlik Amirliği ve Temizlik İşleri Müdürlüğü takımları normal sürede 4-4 berabere kalınca, maç uzatmaya gitti. Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı’nın da izlediği karşılaşmanın sonucunu penaltılar belirledi. Güvenlik Amirliği, penaltılarda rakibine 5-3 üstünlük sağlayarak turnuvanın birincisi oldu. Turnuvada dereceye giren birimlere kupalarını Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı verdi.

 

‘EN’LER BELİRLENDİ

        Tuzla Belediyesi’nde her yıl geleneksel olarak düzenlenen  turnuvanın ‘EN’leri de belirlendi. Buna göre en centilmen takım Meclis Spor, en centilmen futbolcu Mehmet Akbulut, En iyi kaleci Yusuf Ziya Öztürk ve Gol kralı Zabıta Müdürlüğü’nden İlhami doğan oldu.

Exit mobile version