Esenyurt’taki Tekel Bayii cinayetinde sıcak gelişme! 3 milyon lira kan parası iddiası

Yayın: 06:41 - 02.12.2023
Güncelleme: 06:41 - 02.12.2023

Esenyurt’ta 28 Temmuz’da yaşanan ve 2 kişinin hayatını kaybettiği Tekel Bayisi saldırısına ilişkin yeni bir son dakika gelişmesi yaşandı. Hayatını kaybeden 20 yaşındaki Batuhan Bayındır’ın ailesinin 3 milyon TL Kan parası karşılığında Şikayetini geri çektiği iddia edildi.

İstanbul Esenyurt’ta 28 Temmuz tarihinde bir Tekel Bayii’ne saldırı düzenlenmiş ve günlerce Türkiye gündeminde konuşulmuştu. Tekel Bayii saldırısında hayatını kaybeden Batuhan Bayındır’ın ailesinin Kan parası karşılığında şikayetlerini geri çektiği öne sürüldü. Davanın avukatlarından olan Kerim Bahadır şeker yaptığı açıklamada 3 milyon TL’nin ölen Bayındır’ın ailesine ödendiğini söyledi.

3 MİLYON TL’NİN YANINDA KAMYONET VE ARABADA VERİLDİ

Saldırıda hayatını kaybeden diğer bir isim olan Yunus Emre Erzan’ın avukatı ise yaptığı açıklamada aldıkları bilgiye göre 3 milyon TL’nin ölen Batuhan Bayındır’ın aile yakınlarına verildiği ifade etsin. 3 milyon liranın karşılığında şikayetin geri alındığı belirtildi.

Ayrıca Batuhan Bayındır’ın ailesi 3 milyonun yanında iki ev bir kamyonet ve bir de araba almış. Avukatlar benzer bir teklifin hayatını kaybeden Yunus Emre Erzan’ın ailesine de yapıldığını iddia etti.

kader gun
Exit mobile version