Sancaktepe Belediyesi çalışanları için tekne turu düzenledi

Yayın: 10:05 - 23.06.2010
Güncelleme: 10:05 - 23.06.2010

Sancaktepe Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı ile hizmetlerini sürdürüyor. Sancaktepe Belediyesi, Belediye personeli için  boğaz turu düzenledi.

Sancaktepe Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu boğaz turuna, Belediye Başkanı İsmail Erdem, Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve Belediye çalışanları katıldı. Başkan Erdem gezi sırasında yapmış olduğu konuşmada; “Göreve geldikleri günden itibaren kendimizi yoğun bir çalışma temposu içinde bulduk. Personelimizle beraber olmak kaynaşma ve dayanışma adına bugün düzenlemiş olduğumuz boğaz turu bu açıdan çok önemli. Sancaktepe’yi hep beraber daha iyi bir kent haline getirme çabasındayız. Sizlerin gayretleri ile bunun güzel sonuçlarını görüyoruz.” dedi. Sancaktepe’ye hizmet edenlerin çalışanların her şeyin en iyisine layık olduğunu söyleyen Başkan Erdem, göreve geldiği günden itibaren yapılan hizmetlerden kısaca söz etti. İmar konusunda yapılan çalışmaların çok iyi bir seviyeye geldiğini ifade eden Başkan Erdem, bütün belediye çalışanlarına gayretlerinden dolayı teşekkür etti.

Yaklaşık 2,5 saat süren boğaz turu süresince; şiirler okundu, yöresel müzikler eşliğinde oyunlar oynandı. Geziye iştirak edenler arasında yapılan çekilişte yaklaşık kırk kişiye sürpriz hediyeler verildi. 

Sancaktepe Belediyesi çalışanları için boğaz turunun moral ve motivasyon açısından oldukça etkili olduğu gözlendi.

Exit mobile version