Grup Hatipoğlu’ndan okul birincilerine anlamlı ödül

Yayın: 07:19 - 24.06.2010
Güncelleme: 07:19 - 24.06.2010

Sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekleyen Hatipoğlu, “Eğitime Destek Projesi”yle İstanbul’daki birçok orta öğretim kurumlarının en başarılı öğrencilerini bilgisayarla ödüllendirdi.

Hatipoğlu, İstanbul çevre ilçelerdeki birçok orta öğretim kurumlarının en başarılı öğrencilerine, okul yönetiminde düzenlenen karne törenleriyle toplam 70 bilgisayar hediye etti. Teslim töreni ilk olarak Bilge Soyak İlk Öğretim Okulunda gerçekleşti. Törene eski belediye başkanı Kemal Ayyıldız, Grup Hatipoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Selamet Aygün, Grup Hatipoğlu İnsan Kaynakları Müdürü Şevket Göler, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda veli katıldı. Ödül teslim töreninde Grup Hatipoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Selamet Aygün yaptığı konuşmasında “Yarınlarımızın umudu olan öğrencilerimize her fırsatta destek olmayı sürdüreceğiz. Ülkemizin eğitim öğretim kalitesini yükseltmek için daha kapsamlı sosyal sorumluluk projelerine imza atacağız” dedi.

  Okullarda eş zamanlı yapılan mezuniyet törenlerinde Grup Hatipoğlu adına okullarda   bilgisayarları İnsan Kaynakları Müdürü Şevket Göler, Genel Koordinatör Ayhan Özoğul ve  okullara yakın olan şube müdürleri takdim ettiler.

Hatipoğlu’nun sosyal sorumluluk vizyonunu eğitimin en başarılı çocuklarıyla paylaşması okul yönetimleri ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından teşekkürle karşılandı. Birçok okul yönetimi bu projenin mimarı İnsan Kaynakları Müdürü Şevket Göler’e ve Grup Hatipoğlu Yönetimine teşekkür plaketi hediye ettiler.

Exit mobile version