Ayedaş’tan görkemli sertifika töreni

Yayın: 11:31 - 30.06.2010
Güncelleme: 11:31 - 30.06.2010

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş. (AYEDAŞ), personellerine Eğitim Sertifikalarını Yeditepe Üniversitesi’ nde düzenlenen bir törenle dağıttı.

AYEDAŞ, eğitim konusunda dev bir adım atarak tüm personeline Mesleki Teknik Eğitimler ile Kişisel Gelişim ve Yöneticiyi Geliştirme Eğitimlerinin verilmesini sağladı. 1776 personeline; birden çok branşta eğitim vermeyi başaran AYEDAŞ  eğitim sonunda personeline almaya hak kazandıkları sertifikalarını dağıtmak için düzenlediği tören de son derece görkemli oldu.

 

Yeditepe Üniversitesi’nin 2 bin kişilik İnan Kıraç Konferans Salonunda düzenlenen törene katılım yoğun olduğundan salon adeta ağzına kadar doldu. Tören sırasında Birim ve İşletme Müdürleri personeliyle birlikte ayrı ayrı sahneye çağrılarak Eğitim Sertifikalarını AYEDAŞ Genel Müdürü Halil İbrahim LEVENTOĞLU’ nun elinden aldılar.

Katıldıkları eğitimler nedeniyle hak kazandıkları sertifikalarına kavuşan AYEDAŞ personeli, hem sertifikalarını aldıkları hem de başka hizmet noktalarında çalışan mesai arkadaşlarıyla verilen kokteylde bir araya geldikleri için keyifli anlar yaşadı.

Törende bir konuşma yapan AYEDAŞ Genel Müdürü Halil İbrahim LEVENTOĞLU; göreve geldiğinde öncelikleri arasında tüm personele yaptığı işlere yönelik eğitimler sağlamak olduğunu söyledi. LEVENTOĞLU; eğitimli ve donanımlı personelin işinde her zaman fark yaratacağına vurgu yaparak özelleştirme arifesindeki AYEDAŞ personeline güven aşıladı. Genel Müdür LEVENTOĞLU’ nun konuşması, AYEDAŞ çalışanları tarafından ilgiyle dinlendi ve sık sık coşkulu alkışlarla kesildi.

Exit mobile version