Esrarengiz evde arama devam ediyor

Yayın: 12:11 - 02.07.2010
Güncelleme: 12:11 - 02.07.2010

İstanbul polisini  harekete geçiren Kartal Çavuşoğlu Mahallesi Çoban Yıldızı Caddesi üzerinde bulunan, Vehbi Çölen, isimli Emekli bir Albayın sahibi olduğu iki katlı evde meydana çıktığı belirtilen mühimmatlarla ilgili alışmalar devam ediyor. Evin yaklaşık 50 metre yakınına kadar olan bölge araç ve insan geçişlerine kapatıldı.

Polisin yoğun güvenlik önlemi aldığı evde detektör ve detektör köpeklerle başka gömülü silah ve el bombalarının olup olmadığı araştırılıyor.  Bu arada olay yeri inceleme uzmanları tarafından çalışmalar kapsamında kazı çalışmasının yapılıp yapılmayacağı netlik kazanacak

 

Baba oğul da yaşamıyor

40 numaralı evin sahibi Em. Alb. Vehbi Çölen, yıllar önce vefat etmiş ve evin mirasçısı olan oğlu Yakan Çölen’de bir süre önce vefat ettiğini belirten Em. Albay Vehbi Çölen’in yakın akrabası olduğunu belirten Emekli Öğretmen İffet Pamir,” Evde en son olarak Sultanbeyli’den gelen ve börek satarak yaşamını devam ettiren Nazım Aydilek, evde bekçi olarak oturuyordu. Zannedersem Mart ayı içinde evden taşındı. Bir süreden beride evde kimse oturmuyordu. Olayı Televizyonlardan öğrendim. Ev Yakan Beyin çocuklarına miras kaldı” dedi.

Basın mensuplarının mühimmat bulunduğu bildirilin evden görüntü almalarına izin verilmedi. Bu arada evdeki arama çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

FETHİ SATICI

Exit mobile version