Pendikspor kulüp Başkanı Murat Şahsuvaroğlu oldu

Yayın: 15:05 - 02.07.2010
Güncelleme: 15:05 - 02.07.2010

Pendik spor un 2010 yılı olağan genel kurulunda Kulüb Başkanlığına Murat Şahsuvaroğlu seçildi

 Pendikspor’un olağan genel kurul toplantısı, geçtiğimiz pazar gü­nü, Mehmet Akit Ersoy Sanat Merkezi’nde yapıldı.

 Kongrede ilk sözü, eski başkan Nurettin Besinci aldı. Nurettin Be­şinci, “Lige iddialı başladık, iyi de başladık. Kötü bir sezon geçirmedik, ancak fırsatları iyi değerlendireme­dik ve hedefimiz olan Bank Asya Bi­rinci Ligi’ne çıkamadık.” şeklinde konuştu.

Başkan Salih Kenan Şahin de yaptığı konuşmada, “Belediye ola­rak Pendik’te, spora önemli katkılar sağladık ve sağlamaya devam edi­yoruz. Özellikle amatör sporlarda, iyi gelişmeler olacağına inancım tam­dır. Pendikspor, mutlaka, Pendiklilerin geneline iyi anlatılmalı ve yay­gınlaştırılmalı, halkın ve sporseverle­rin sahip çıktığı bir takım olmalı. O zaman işimiz daha kolay olur. Yeni yönetimin bunu başaracağına indiri­yorum.” dedi.

Yeni başkan Murat Şahsuvaroğlu da konuşmasında, “Üç dö­nemdir, Pendikspor’da görev yapı­yorum. Büyüklerim, bana güvene­rek, başkanlık gibi önemli bir göreve layık gördüler. Bana güvenen tüm büyüklerime teşekkür ediyorum. Pendikspor’u, altyapısıyla ve Pendik’in öz kaynakları ile gelir getiren, kendi çocuklarını takıma kazandıran bir kulüp haline getireceğiz ve bir sonraki seçimde, Pendikspor için lis­teler yarışı başlatacağız. Yeni seçilen bu genç kadronun bunu yapabilecek kapasitede olduğuna inanıyorum.” ifadesinde bulundu.

Kongrede bir de tüzük tadilatı­na gidildi. Daha önce 23 asil, 19 ye­dek üye olan yönetim kurulu, yeni tüzük tadilatı ile 19 asil, 5 yedek üye seçimine karar verdi.

YÖNETİM KURULU ASİL:

 Murat ŞAHSUVAROĞLU, Cüneyt YARIMBAŞ, Ömer ASLAN, Sinan AYDIN, Alper SARISOY, Mehmet AYTEKİN,  Adil TOSUN, Ülkü MERCİMEK, Hamdi KAYA, Murat TÜRKYILMAZ, Erhan KARATAŞ,  Şenol ÜÇÜNCÜ, Müslüm GEDİK, Osman DANIŞ, Salim ÜNSER, Salih VARLIBAŞ, Kamil Sema ERGÜN, Yılmaz YILDIZ ve Oktay ÖRNEK

DENETLEME KURULU ASİL;

Rüstem KABİL, Nevzat BAYRAMLILAR ve Hasan ÇİMEN

DİSİPLİN KURULU;

Mustafa DEDEBAŞ, Ali ERDİN, İbrahim COŞKUN, Sanver GÖRMÜŞ ve Erol SOKULU

Exit mobile version