SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Ekonomi

En Düşük Emekli Maaşı 7.500 TL Olan Emekliye 12.500 TL Ek Ödeme Müjdesi Geldi

Yayınlanma:
ABONE OL

2024 ocak emekli zammı için geri sayım devam ederken en düşük emekli maaşı alanlara bir de ek ödeme sürprizi geldi. 7.500 TL maaş alan emekliler yeni yıldan itibaren 12.500 TL de ek ödeme olacak.

Yeni yıl emeklileri sevindirecek gelişmelerle devam ediyor. Tüm Türkiye yarın saat 10.00’da açıklanacak olan enflasyon verilerine kilitlenmiş durumda. Bir yandan heyecanla yeni enflasyon rakamları beklenirken bir yandan da emekli maaş zammı için gelecek açıklamalar yakından takip ediliyor. Emekliler Ocak 2024 itibarıyla yeni zamlı maaşlarını öğrenecek. Ancak Yeni yılda emekliye Sevindirici yeni haberlerde var. Bankaların sunduğu promosyon ücretleri de ocak ayı itibarıyla artıyor. Öyle ki 7.500 TL maaş alan emekliye 12.500 TL ek para ödenecek.

Ocak 2024 emekli zammı için heyecan doruğa çıktı. Türkiye İstatistik Kurumu 3 Ocak saati 10.00’da yeni enflasyon rakamlarını açıklayacak ve böylece 6 aylık enflasyon ortaya çıkacak. Bir yandan Milyonlarca kişi tarafından Ocak 2024 zamları takip edilirken bir yandan da emekliye ek ödeme fırsatları araştırılıyor. Bankalarda emekli maaşı zammı sonrası 15 milyona yakın emekliyi maaş müşterisi yapabilmek adına cazip teklifler sunmaya devam ediyor. Milyonlarca emekli için yeni bir son dakika haberi daha var. Az evvel açıklama geldi 7.500 TL maaş alan emekliye ek para yatacak.

EMEKLİ MAAŞI ZAMMI İLE ONLAR DA DEĞİŞECEK

Ocak ayı itibarıyla emekli maaşlarına yüksek zam beklentisi var. SSK bağ-kur memur emeklisi EYT emeklisi milyonlarca vatandaşın maaşında yaşanacak artışın en az %50 oranında olması bekleniyor. En düşük emekli maaşı ile ilgili beklenti ise seyyanen zam. Gelen son haberlere göre en düşük emekli maaşına 4.000 TL ile 5000 TL arasında seyyanen zam yapılacak. Bu durumda yeni en düşük emekli maaşı ise 11.500 TL ile 12.500 TL arasında olacak.

Emekli maaş zammı ile yüzü gülecek olan emeklilere bir sürpriz haberde bankalardan geldi. Bankalarda Emekliye sundukları promosyon fırsatlarını güncellemeyi ve emekliye daha yüksek promosyon vermeyi hedefliyor. Emekli maaşı alanlar için verilecek olan promosyonların ne kadar yükseleceği de yavaş yavaş belli olmaya başladı.

EMEKLİYE 12.500 TL’DEN BAŞLAYAN EK ÖDEME FIRSATI

Hem özel bankalarda hem de kamu bankalarında emekliler için cazip promosyon fırsatları Yeni yılda da devam edecek. Emekli maaşı alanlara şu anda Akbank tarafından en yüksek promosyon veriliyor. Akbank’ın emekli promosyonu 12.500 TL’ye kadar çıkmış durumda. Yeni yılda ise bu promosyonun 12.500 TL’den başlaması 20.000 TL’ye kadar yükselmesi bekleniyor.

EMEKLİ PROMOSYON ZAMMI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Peki Emekliye promosyon zammı ne zaman açıklanacak, ne zaman belli olacak? Yarın açıklanacak olan emekli maaş zamlarının ardından bankalarında yeniden SGK ile masaya oturması ve yeni promosyon rakamlarını duyurması bekleniyor.

author avatar
Merve Aydın

İlgili Haberler

Ekonomi
13 Mayıs 2024
Emekliye 3’lü Formülle TEMMUZ ZAMMI Geliyor! İşte Yeni Zam Oranı

Emekli ve memur maaşlarına Temmuz zammında yeni gelişme. 3 farklı formül gündemde. İşte öne çıkan emekli zammı oranı. Nisan ayı enflasyon verileri ve Merkez Bankası’nın yıl sonu enflasyon tahminindeki artış, Temmuz ayında uygulanacak emekli ve memur maaş zamlarına olan ilgiyi artırdı. Kamuoyunda tartışılan üç farklı zam formülü üzerinde duruluyor. Nisan ayında açıklanan enflasyon rakamları ve […]

Ekonomi
13 Mayıs 2024
4A, 4B,4C’liye duyuruldu: SGK anlaşmasıyla emeklilere 15.000 TL ödeme yatacak!

SGK (Sosyal Güvenlik Kurumu) anlaşmasıyla 4A, 4B, 4C’li emeklilere 15 bin TL ödeme yatacağı duyuruldu. İşte emeklilere 15 bin TL ödemeye dair ayrıntılar haberimizde… Tüm emeklilerin sevineceği duyuru SGK tarafından yapıldı. SGK’nın yaptığı anlaşmayla birlikte emekliler maaş dışında 15 bin TL alacak olmanın mutluluğunu yaşıyor. Ülkemizdeki emeklilerin enflasyon nedeniyle alım gücünün düşmesi nedeniyle emekliler için […]

Ekonomi
13 Mayıs 2024
Bu promosyon maaşın tatlısı olacak! Emekli böyle tatlı promosyon zammı görmedi!

Bu promosyon maaşın tatlısı olacak. Emekli böyle tatlı promosyon zammı görmedi. İşte emekli promosyonu arşa çıkaran banka… Ülkemizde sigortalı işinden emekli olmuş milyonlarca vatandaş için bankalar tarafından promosyon ödemeleri gerçekleştirilmeye devam ediyor. 31 Mayıs 2024 tarihin kadar yapılacak olan emekli promosyon ödemelerinde ise vatandaşlar en fazla hangi bankanın ödeme yaptığını araştırıyor. Vatandaşlar maaş miktarlarına bağlı […]

Ekonomi
13 Mayıs 2024
Emekliye gıcır gıcır 2 ödeme birden açıklandı! Cüzdanlar dolup taşacak!

Emekliye gıcır gıcır iki ödeme birden açıklandı. SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı emeklilerin cepleri dolup taşacak. İşte emeklilere açıklanan iki ödemenin ayrıntıları… Ülkemizdeki 16 milyondan fazla emekli önümüzdeki Kurban Bayramı ikramiyelerini beklerken diğer bir yanda ise Temmuz 2024 zammı duruyor. Enflasyon kaynaklı ekonomik problemler emeklinin sırtındaki yükü artırırken devlet tarafından açıklanan ek ödemeler biraz olsun bu […]