BELEDİYE BAŞKANINA SALDIRI

Yayın: 13:37 - 14.07.2010
Güncelleme: 13:37 - 14.07.2010

Maltepe Belediye Başkanı Mustafa Zengin Türkan Saylan Kültür Merkezinde saldırıya uğradı.

Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin kimlikleri belli olmayan bir gurup tarafından Türkan Saylan Kültür Merkezinde saldırıya uğradı. Zengin ve korumaları tarafından yaşanan arbedede Mustafa Zengin olaydan yara almadan kurtuldu.
Akşam saat 17:00 sıralarında yaşanan olayda kimliği henüz belli olmayan bir gurup Maltepe Belediye Başkanı Mustafa Zengin’e yönelik saldırıda bulundu. Zengin ve korumalarının uzun süreli arbedesinden sonra polise haber verilmesiyle olay yerinden kaçan şahıslar için çevrede geniş çaplı araştırma başlatan polisler kaçan şahısları arıyor.
Öte yandan iddiaya göre Maltepe Belediye Başkanı Mustafa Zengin’e yönelik yapılan saldırının sabah saatlerinde yapılan Kentsel Dönüşüm toplantısı ile alakalı olduğu ifade edildi. Belediye Başkanı Mustafa Zengin’in kentsel dönüşümle ilgili olarak vatandaşlara randevu verdiği fakat randevusuna katılmayarak Türkan Saylan Kültür Merkezinde Masa tenisi oynadığı iddia edildi. Randevuya katılmayarak masa tenisi oynadığını haber alan vatandaşlarında Mustafa Zengin’i uyarmak için Kültür Merkezine gittiği ve bu sırada Belediye Başkanı Zengin ve korumaları ile arbede yaşandığı iddia ediliyor.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İlk Haber Gazetesi

Exit mobile version