SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kartal Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Magazin

Hülya Avşar’dan Yalçın Dümer’e “Beni mi dikizliyordun eşek herif” sözleri ile cevap!

Yayınlanma:
ABONE OL

“Soyunurken gözüm kayardı” diyen Yalçın Dümer’e Hülya Avşar’dan cevap geldi. Avşar, “ Beni mi dikizliyordun eşek herif” diyerek başladı. İşte detaylar…

1990 yapımı olan ‘Hasan Boğuldu’ filminde başrolü Hülya Avşar ile paylaşan Yalçın Dümer, katılmış olduğu bir yayında açıklamaları ile dikkat çekmişti. Yalçın Dümer, “ Hülya soyunurdu fon perdesini ben tutardım, arada gözüm kayardı” ifadelerini kullanmıştı. Eski rol arkadaşı Yalçın Dümer’in kendisi hakkında yaptığı açıklamalar sorulduğunda Avşar, “ Gayet normal o erkek, ben kadın” ifadelerini kullandı.

33 sene önce izleyici ile buluşmuş olan ‘Hasan Boğuldu’ filminde başrolde yer alan Hülya Avşar ve Yalçın Dümer, geçtiğimiz sene birlikte poz vererek sevenlerinden beğeniler almıştı. 1990 senesi yapımı olan ‘Hasan Boğuldu’ filminde ‘Hasan’ ve ‘Emine’ karakterlerine hayat veren iki usta isimden Yalçın Dümer, 2. Sayfa programının konuğu olarak çok konuşulacak açıklamalarda bulunmuştu.

Yalçın Dümer programda, günümüzde ki oyuncuların setlerde oldukça konforlu olduğuna dair konuşma yaparken kendi anılarını da anlattı. Kendi set anılarına anlatan Yalçın Dümer, “ Hülya’nın gözlerine bakamazdım, heyecanlanırdım. Hülya soyunurdu sokak ortasında fon perdesini ben tutardım. Arada gözüm kayardı” demişti.

Ünlü oyuncu Hülya Avşar’a eski rol arkadaşı Yalçın Dümer’in kendisi ile ilgili söylediklerine dair magazin muhabirleri tarafından soru soruldu. Konuyla ilgili olarak Hülya Avşar, “ Olabilir. Anormal bir şey mi yani. İlk defa senden duyuyorum. Olsa da çok normal gayet o erkek, ben kadın sonuçta. Yalçın’ı çok seviyorum çok tatlı biri. Ama bilmiyordum. Eşek herif sen beni mi dikizliyordun, diye bağırmam gerekiyordu” yanıtını verdi.

author avatar
kader gun

İlgili Haberler