SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Mermertaş: Spor’da Başarıyı Yakalayacağız

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartal Belediyesi spor’dan sorumlu Başkan Yardımcısı ve yeni kurulan Kartal Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Turgut Mermertaş, ilk demecini gazetemize verdi. Sporda birlik ve beraberliği ve sporda başarıyı yakalamak için çok büyük çaba sarf edeceklerinin altını çizen Kartal Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Turgut Mermertaş, “ Ben özellikle ve öncelikle Kartal Belediye Başkanımız ve değerli meslektaşım Op. Dr. Sayın Altınok Öz Beyefendiye, bize güvendikleri için ve spora sağladıkları destek ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Kartal sporcu potansiyeli bakımından zengin kaynaklara sahip bir güzel ilçe.

İnanıyorum

Biz de Kartal’da fazlasıyla var olan sporcu potansiyelini Kartal Belediyespor’a yansıtacağız ve Kartal’ı adeta sporcu fabrikası yapacağız. Sonuçta Türk sporu ve sporcusu kazanacak” diye konuştu.

Kartal’ın yeni dönemde spor adına altın bir dönem yaşayacağını dile getiren Kartal Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Turgut Mermertaş, “ Spor’da mutlaka başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum. İnanmak zorundayız. Çünkü Kartal halkı ve Kartal’ın sporsever Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz, bizden başarı bekliyor. Kartal’ın ismini içte ve dışta duyurmamızı istiyor. Bize güvenenleri asla hayal kırıklığını aratmayacağız ve bize güvendiklerine de pişman etmeyeceğiz. Henüz işin başındayız. Kartal’da spor adına çok güzel hizmetler sunulacak. Ne varki biraz zamana ihtiyacımız var”  dedi.

Kartal Kazanacak

Başkan Mermertaş,  Bank Asya 1.Ligin güçlü ekibi Kartalspor ve kartal Belediyespor’un Kartal’ın takımları olduğunu, iki takımında Kartal’ın ismini duyurmak için centilmence mücadele edeceğini hatırlattı ve “ Sonuçta Kartal ve Türk sporu kazanacaktır, kazanması için uğraşacağız. Çünkü biz Kartallıyız. Bu süreçte özellikle Kartal halkından ve Kartal spor kamuoyundan beklentimiz var. Kartalspor’u olduğu gibi Türkiye 3.cü Futbol Liginde mücadele edecek olan Kartal Belediyesporu’da desteklesinler ve bizleri maçlarımızda yalnız bırakmasınlar. Taraftar takımın 12. oyuncusudur. Henüz yeni kurulmuş bir spor kulübü olmamıza rağmen spor da başarı kazanmış, şampiyonluklar yaşamış teknik adamlarımız var.

Takım Güçlendirilecek

İmkânlarımız ve kaynaklarımız nispetinde Kartal Belediyespor’u kendi yağı ile kavrulan bir kulüp haline getirmenin çalışmalarını başlattık. İsrafa kaçmadan, lükse kaçmadan sahada centilmence futbol oynayan bir Belediyespor futbol takımını oluşturma çabası içersindeyiz. Yetenekli ve genç futbolcuları Transfer ederek mevcut kadromuzu güçlendireceğiz. Kartal’da yıllardan beri amatörce mücadele eden futbol kulüplerimizden tabiî ki yararlanmak istiyoruz. Bu kulüplerimizde spor adına istikbal vaad eden kaliteli ve yetenekli futbolcular var. En iyisini Kartal halkına ve Kartal spor kamuoyuna sunmanın uğraşı içersindeyiz. Lütfen sabırlı olunsun ve bize biraz zaman tanınsın! İfadesini kullandı.

Fethi Satıcı

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]