Birinin İnstagramda Son Takip Ettiklerini Görme

Yayın: 06:42 - 23.01.2024
Güncelleme: 06:42 - 23.01.2024

İnstagram hashtag generator ve takipçi görme programlarının ne kadar işe yaradığını inceledik. Önerilen ve önerilmeyen sosyal medya programlarına göre listenin favorilerini belirleyebilirsin.

Instagram’da Takip Edilenler Nasıl Görünür?

İnstagram’da takip edilenleri görmek için profil hesabında bulunan “Ayarlar ve Gizlilik” bölümünü kullanabilirsin. Listenin tamamını ve kronolojik eklemesini görmek için aşağıdaki adımları uygula;

Instagram sosyal medya hesaplarında takip edilen kişiler ve takip edenler, iki farklı liste üzerinden sunulur. Pek çok yazılım ve instagram izlenme hilesi gibi mobil uygulamalar bulunur. Ancak bunların çok performans gösterdiği söylenemez. İnstagram sisteminin de kendi içinde çeşitli algoritmik değerleri olduğu için mobil uygulamaların tamamen gizlilik aşması engellenir.

Instagram’da Takipçiler, Takip Edilenleri Görebilir mi?

İnstagram’da diğer takipçiler, listede yer alan takip eden ve edilenleri görebilir. Ancak ayarlar menüsünden düzenleme yaparak, diğer kişilerin senin listeni görmesini engelleyebilirsin. Bir dönem Facebook sisteminde de uygulanan gizli arkadaşlık listesi, Instagram sayfasına da uygulanabilir. Bu ayarı yapmak içinse aşağıdaki adımları uygulayabilirsin;

Böylelikle takipçiler listesini gizlemiş olursun. İnstagram’da arkadaşlar listesine eklenen kişilerin nasıl bir sıralama ile uygulandığı tam olarak bilinmiyor. Çoğu zaman yeniden eskiye ve eskiden yeniye olarak sıralanabiliyor.

Fakat uzun süreli ekli olan kişiler genellikle kronojik sıralamaya göre değil her listeye tıklamada karışık olarak sunulur. İnstagram yorum hilesi kullanmak gibi bu daha çok etkileşim oranlarına bağlıdır.

Instagram’da Kime İstek Attığını Görmek Mümkün mü?

İnstagram’da istek atanı ve atılanları da görmek mümkün müdür sence? Pek çok sosyal medya kullanıcısının instagram beğeni hilesi kullandığı biliniyor. Bu tür uygulamalar kullanıldığında ayarlar tam olarak randımanlı görünmeyebilir.

Yazılımlar ve mobil aplikasyonlar genellikle “doğal olmayan algoritmalar” oldukları için sistemin dışında tutulur. Yani tam olarak çizelge sunması veya tam değerleri rapor olarak sunabilmesi mümkün değildir. Buna karşın doğal yollardan istekleri görmek mümkündür. Adımlar, aşağıdaki gibi;

İnstagram “Takip İstekleri” menüsünden direkt olarak istekleri görüntüleyebilirsin.

 

Exit mobile version