SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Maltepe Belediye Başkanı’na protesto

Yayınlanma:
ABONE OL

Gülsuyu Gülensu Güzelleştirme Derneği Yönetim Kurulu üyeleri ve bazı demokratik kitle örgütleri, önceki gün Türkan Saylan Kültür Merkezi önünde yaşanan olayda, Maltepe Belediye Başkanı Mustafa Zengin ve korumalarının de kendilerine saldırdığını belirterek Belediye önünde protesto eylemi yaptı.

Ellerinde “Halka kalkan elleri kırdık kıracağız” “Zengin Halka Hesap Verecek” “Barınma Hakkımız Engellenemez” yazılı pankartlar taşıyan ve sloganlar atan grup Belediye önünde toplandı.

Burada basın açıklamasını okuyan Volkan Uyar, “Gülsuyu, Gülensu ve Başıbüyük halkı olarak, tapu ve imar talepleri için 13 Temmuz Salı günü Maltepe Belediyesi önünde eylem yaptık. Eylemin ardından Belediye Başkanı Mustafa Zengin’den randevu aldığımız halde Gülsuyu-Gülensu Güzelleştirme Derneği olarak, randevu saatinde başkanı yerinde bulamadık.
Başkan Zengin’in Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde olduğunu öğrenerek, Belediye Başkanı ile görüşebilmek için kültür merkezine gittik. Başkana, seçimlerde verdiği sözü neden unuttuğunu sorduğumuzda ise, “Mustafa Zengin, kabadayı edası ile size hesap mı vereceğim ulan, siz kim oluyorsunuz şeklinde karşılık vererek arkadaşımızın üzerine yürüdü ve yumruk attı erkek arkadaşımızı kurtarmak isteyen kadın arkadaşımıza da küfredilerek darp etti. Saldırıda yaralanan Gülsuyu-Gülensu Güzelleştirme Derneği Başkanı Ali Danacı ve yönetim kurulu üyeleri Meral Şahin, Ali Şengül, Volkan Uyar darp raporu aldı. Olay CHP’nin resmi web sitesi ve bazı medya kuruluşlarında “Maltepe Belediye Başkanı Zengin’e saldırıldı” şeklinde lanse edildi” dedi.

Olay yerine gelen polislerin, mağdur durumda bulunan arkadaşlarını göz altına almak istediğini, bu durumu da anlayamadıklarını belirten Uyar, Olaydan sonra darp edilen arkadaşlarının hastaneye gidip darp raporu aldığını söyledi. Uyar, yapılan bu saldırı karşında halkın tepkisin ortaya koymaya devam edeceğini belirtti. Volkan Uyar, “Kazandıkları belediyelerde, işçileri sokağa atıp açlığa mahkum edenler aynı zamanda rantçı kentsel dönüşüm projelerini de hayata geçirmektedirler. Halka yapılan saldırılar şimdiye kadar cevapsız kalmadı kalmayacak” diye konuştu.
Açıklamanın ardından mahalle halkı CHP Maltepe İlçe Teşkilatı’na yürüdü ve CHP’nin saldırısını protesto etti.

Kaynak: İlk Haber Gazetesi

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]

Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi
Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]