Son dakika! Yunanistan’da bakanlık binası önünde bomba patladı

Yayın: 06:48 - 03.02.2024
Güncelleme: 06:48 - 03.02.2024

Son dakika haberine göre Yunanistan’ın başkenti Atina’da bulunan çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı önünde bomba patladı.

Son dakika haberi… Yunanistan’ın başkenti Atina’da bulunan çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı önünde bomba patladı. Bölgede büyük hasar meydana geldiği öğrenilirken yaşanan patlamadan kısa süre önce yerel bir gazeteye ihbar yapıldı. Bombanın patlamasından hemen önce kimliği belirsiz bir kişinin gazeteye ihbarda bulunduğu daha gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Yunan devlet televizyonu ERT tarafından yapılan habere göre yerel saat ile 00.49’da EFSYN gazetesini telefonla arayan kimliği belirsiz bir kişi 40 dakika sonra çalışma bakanlığı önünde bomba patlayacağını bildirdi. Bu ilkbaharın gelmesi üzerine polis harekete geçerek bölgede tahliye işlemi başlattı ve trafiği kapattı. Bombanın bir çantaya yerleştirildiği öğrenilirken patlamanın gece saatlerinde olması nedeniyle can kaybı ya da yaralanan olmadı.

Saldırıyı “Devrimci Sınıfsal Öz Savunma” isminde ilk kez gündeme gelen bir örgütün üstlendiği de Yunanistan devlet televizyonunda yer aldı.

kader gun
Exit mobile version