SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Magazin

Müge Anlı Erva Olayı Nedir? Bebeğini Kardeşim Kocasını Kuzenim Diye Tanıttı

Yayınlanma:
ABONE OL

ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert’te Erva olayı sosyal medyaya damga vurdu. Erva Nur, 9 aylık kızı Sare’yi kardeşim diye tanıtırken kocası Hüseyin’i ise kuzenim diye tanıttı.

ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programını Almanya’dan katılan Hüseyin Bey 24 yaşındaki eşi Erva ve 9 aylık kızı Sare’yi arıyordu. Erva’nın 9 aylık bebeğiyle birlikte Türkiye’ye Necmettin isimli bir kişiye kaçtığı ortaya çıktı. Necmettin ve Erva canlı yayında söyledikleri ile Müge Anlı’yı ve ekran başında izleyenleri adeta çileden çıkardı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına Almanya’dan gelen Hüseyin Bey, 44 gündür kayıp olan eşi ve 9 aylık kızını bulmak için başvurdu.

2 yıllık evli olan Hüseyin Bey, aralarında ufak tefek sorunlar olduğunu ancak bunların da hamilelikle birlikte başladığını söyledi. Ervanur doğum yaptıktan sonra bir kız çocuğu Dünyaya getirdi ancak lohusalık döneminde de bir Bunalım yaşadı. Hüseyin Bey’in iddiasına göre Erva eşine sık sık ‘Sen beni artık sevmiyorsun’ demeye başladı. Bunun ardından da Avusturya’da yaşayan kuzeninin yanına giderek biraz kafa dinlemek istedi. Eşi Hüseyin de kimseye haber vermeden bu durumu kabul etti ve eşini yolcu etti.

9 AYLIK BEBEĞİYLE BERABER TÜRKİYE’YE KAÇTI

Ancak ne olduysa o günden sonra oldu. Hüseyin Bey eşini aradı ve kuzeniyle konuşmak istediğini söyledi ancak Erva birçok bahane uydurdu. Bunun üzerine şüpheye düşen Hüseyin, araştırma yapmaya başladı ve eşinin Avusturya’ya hiç gitmediğini önce İstanbul’a ardından Konya ve Hatay’a gittiğini tespit etti. Erva ve bebeğinin Necmettin Arıkan isimli bir erkeğin yanında olduğunu öğrenen Hüseyin soluğu Müge Anlı’da aldı.

BEBEĞİNİN KARDEŞİ OLDUĞUNU İDDİA ETTİ

Bunun üzerine Erva’nın babası ve dayısı Almanya’dan kalkarak Hatay’a geldi. Burada Necmettin ile görüşen aile kızlarını almayı başaramadı.

Aile Hatay’da yaşadıkları ile adeta şoke oldu. Necmettin’in Erva’yı Esin olarak tanıdığı aynı zamanda Erva’nın 9 aylık bebeği tarihi ise kardeşi olarak tanıdıkları ortaya çıktı. Necmettin aşireti olduğunu söyleyerek Aileyi de tehdit etti.

CANLI YAYINDA ÇOK İLGİNÇ ANLAR

Müge Anlı’nın gösterdiği çabaların ardından Erva ve Necmettin bugün canlı yayına geldi. Hüseyin 44 gündür görmediği kızı Sare ile kavuştu. Erva canlı yayında da bu iddialarına devam etti. Hüseyin’in eşi değil kuzeni olduğunu söyleyen Erva aynı zamanda Sare’nin de bebeği değil kardeşi olduğunu öne sürdü. Annesini de inkar eden Erva, annesinin Zeynep isimli bir kadın olduğunu öne sürdü. Erva iddialarını daha da ileriye götürerek Hüseyin’in eşinin kuzeni Elif olduğunu dile getirdi.

AİLE BAKANLIĞI DEVREYE GİRDİ

Erva’nın canlı yayındaki iddiaları hem ailesine hem de Müge Anlı’yı şaşkına çevirirken aile Bakanlığı ile iletişime geçildi. Aile Bakanlığı devreye girerek durumu çözmek için harekete geçti. Diğer yandan Erva’nın kimlik tespiti için karakolda parmak izi vermesi istendi. Bunun üzerine Necmettin ve Erva karakola gitti.

author avatar
Merve Aydın

İlgili Haberler

Magazin
18 Mayıs 2024
Mahsun Kırmızıgül’den itiraf geldi! “17 yıl sonra müziğe dönmek beni zorladı”

Mahsun Kırmızgül’den müzik ile ilgili itiraf geldi. Mahsun Kırmızıgül, “ 17 yıl sonra müziğe geri dönmek beni zorladı” ifadelerini kullandı. İşte detaylar… Ünlü türkücü Mahsun Kırmızıgül, geçtiğimiz gün Azerbaycan’da Bakü Kongre Merkezi’nde vereceği konser için Bakü’ye uçtu. Mahsun Kırmızıgül konser öncesinde Dönerci Serkan Usta’da Azerbaycan ve Türkiye’den gelen basın mensubu arkadaşların sorularına cevap verdi. Mahsun […]

Magazin
18 Mayıs 2024
Melek Mosso’dan olay olan iddialı tarz!

Melek Mosso, transparan sahne tarzı ile görenleri büyüledi. Ünlü şarkıcı Melek Mosso’nun iddialı transparan sahne tarzı sosyal medyada olay oldu. İşte detaylar… Şarkıları ve sahne performansı ile adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Melek Mosso, bu kez de sahne tarzı ile gündeme geldi. Sahnesi için tüllerden oluşan transparan detaylı bir elbise tercih eden Melek […]

Magazin
18 Mayıs 2024
Ünlü sunucu Erkan Yolaç yaşamını yitirdi

Sunduğu “ Evet-Hatır” yarışması ile ünlenen ünlü sunucu Erkan Yolaç, yaşamını yitirdi. Erkan Yolaç, tedavi altında olduğu hastanede 89 yaşında yaşama veda etti. İşte detaylar… Sunmuş olduğu “ Evet- Hayır” yarışması ile tanınan, televizyon camiasının ünlü isimleri arasında yer alan ünlü sunucu Erkan Yolaç, uzun süredir tedavi altında olduğu hastanede 89 yaşında yaşama veda etti. […]

Magazin
17 Mayıs 2024
Camdaki Kız’ın Hayri’si Cihangir Ceyhan samimi açıklamalarda bulundu! “Dilber’i Hazar’dan başkası oynayamazdı”

Camdaki Kız dizisinin Hayri’si Cihangir Ceyhan’dan samimi açıklamalar geldi. Cihangir Ceyhan, “ Dilber rolünü Hazar’dan başkası oynayamazdı” ifadelerini kullandı. Cihangir Ceyhan, samimi açıklamaları ile gündem oldu. İşte detaylar… Camdaki Kız dizisinin Hayri’si Cihangir Ceyhan’dan çok samimi açıklamalar. Hazar Ergüçlü, hakkında da samimi açıklamalar yaptı. Son dönemin popüler isimleri arasında yer alan ünlü oyuncu Cihangir Ceyhan, […]