SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

KARTAL’DA “EGE” RÜZGARI

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartal Belediyesi tarafından düzenlenen Kültür Sanat Festivalinde sanatçı Ege Kartallılarla buluştu.

 

Kartal Belediyesi Kültür Sanat Festivalinin dün akşamki konuğu sanatçı Ege oldu. Kartallılara unutulmaz dakikalar yaşatan Ege’ye Grup Fasa Fiso ve Buzukisi ile Orhan Osman eşlik etti.

Kartal Belediyesinin “Her Yer Festival” sloganıyla başlattığı ve 10 gün sürecek Kültür Sanat Festivali ünlü sanatçı Ege’nin konseri ile devam etti. En güzel şarkılarını sevenleri için seslendiren Ege’ye sahnede İspanyol dansçılar eşlik etti. 

Kartal Meydanında gerçekleştirilen ve binlerce kişinin izlediği konserde Ege İspanyol Flamenko ritminin eşsiz güzelliğini izleyicilere tattırdı. Anadolu ezgilerinden de eserler sunan Ege’ye ayrıca Fasa Fiso Grubu eşlik etti. Ünlü sanatçı konserinde “Hay taş olsaydım, delice sevda bu, gel, hurma gözlüm gibi şarkıları seslendirdi. Buzukisi ile Orhan Osman’ın da eşlik ettiği konserde Osman buzukisi ile kulakların pasını sildi. Harmandalı ve halayların çekildiği konser sonunda ünlü sanatçı Ege’ye Kartal maketi hediye edildi.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ve eşi Feray Öz’ün birlikte verdiği Kartal maketini alan Ege ayrıca Kartal’ın yeni sloganı olan “Kartal’ı Seviyorum” diyerek veda etti.

Gecede ayrıca Grup Seritana’dan Karadeniz ezgileri de Kartallılar la buluştu. Hareketli parçalar eşliğinde horonlar çeken izleyenler, keyifli dakikalar geçirdiler. Kartal’ın genç yeteneklerinden Grup Seritana’nın da sahne aldığı gecede izleyenler rap şarkılarıyla coştu. Kartalspor için de şarkılar besteleyen Seritana’ya Akvam grubu da eşlik etti.

Kartal Kültür Sanat Festivali bu akşam Leman Sam Konseri ile devam edecek.30 Temmuz’da Mazhar Fuat Özkan’ın sahne alacağı festivalde, 31 Temmuz Cumartesi günü Emre Aydın sevenleri ile buluşacak. Festivalin kapanışını ise 1 Ağustos gecesi ünlü üstat Neşet Ertaş yapacak.

İlgili Haberler

Basında Kartal
16 Şubat 2024
İYİ Parti Kartal Adayı Altınok Öz’den dikkat çeken siyasi nezâkete davet uyarısı!

Öz, “Bizim dönemimizde hayata geçirilen projelerin kendi dönemlerinde yapılmış gibi Kartal halkına sunulması siyasi nezâkete yakışmaz! İYİ Parti Kartal belediye başkan adayı Op. Dr. Altınok Öz, yayınladığı basın açıklamasında Belediye Başkan adaylarını siyasi nezakete davet etti. İYİ Parti Belediye Başkan adayı Op. Dr. Altınok Öz tarafından yapılan basın açıklamasında; “Bilindiği üzere, halkımızın takdiriyle Belediye Başkanlığı […]

Eğitim
06 Ekim 2020
“Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması”nda Erzurumlu Hafız Necip Fazıl BELGE Türkiye 1.cisi oldu

Diyanet İşleri Başkanlığı, Türkiye Diyanet Vakfı işbirliğiyle çocuklar arasında internet üzerinden “Evimizin Neşesi Kur’an Sesi” sloganıyla “Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması” düzenledi. Türkiye Diyanet Vakfı işbirliğiyle düzenlenen yarışmayla, koronavirüs tedbirleri kapsamında aileleriyle birlikte evde olan çocuk ve gençlerin bu dönemi daha verimli geçirmelerine yardımcı olmak, Kur’an-ı Kerim okumalarını geliştirmelerine katkı sunmak amaçlanıyor. “14-18 Yaş Arası […]

Büyükşehir
08 Eylül 2020
VODAFONE 15. İSTANBUL YARI MARATONU İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Spor İstanbul tarafından düzenlenen İstanbul Yarı Maratonu’nun basın toplantısı ve Türkiye’nin ilk sanal yarı maratonu olan İstanbul Sanal Yarı Maratonu’nun tanıtım toplantısı gerçekleşti İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Spor İstanbul tarafından Vodafone’un isim sponsorluğunda düzenlenecek Vodafone 15. İstanbul Yarı Maratonu 20 Eylül 2020 Pazar günü koşulacak. 15. kez start alacak yarı maratonda […]

Flaş
29 Temmuz 2020
Nihat Özdemir: ‘Süper Lig, TFF 1, 2 ve 3. Lig’de düşme olmayacak’

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, 2019-2020 sezonunda Süper Lig, TFF 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig’de düşme olmayacağını açıkladı. Başkan Özdemir ayrıca yabancı kuralının 2021-2022 sezonunda uygulanacağını belirtti. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Riva’da yaptığı toplantı sonrasında liglerden düşme ve yabancı […]