SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Sancaktepe’ ye yeni stadyum.!

Yayınlanma:
ABONE OL

Tüm dünyada spor branşları içinde en çok sevilen spor dalı olarak bilinen futbolu Sancaktepe’de daha geniş kitleye yaymak amaçlı yapılan spor kompleksinin açılışı görkemli oldu.

 

Sancaktepe Belediyesi spor alanında elde ettiği başarılarının yanı sıra tesis yapımı konusunda da hızlı çalışmaları ile dikkatleri çekiyor.  Sancaktepe Belediyespor futbol takımının bu yıl 3. ligde mücadele edecek olması, futbolseverlere maçları keyifle izleyebileceği yepyeni bir stadın hizmete açılmasını sonuç verdi. Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in büyük gayretleri ile çok kısa zamanda yapımı tamamlanan stat, kamuoyu tarafından yakından takip edilen bir konu haline geldi.   

08 ağustos 2010 Pazar günü 19.00 da açılışı gerçekleştirilen stata, başta protokol ve Sancaktepeliler büyük ilgi gösterdi. Tribünleri dolduran seyirciler ilk önce veteranlar karmasının maçını izlediler.

Daha sonra ise Sancaktepeliler takıma bir çok yeni oyuncu alan Sancaktepe Belediyespor’u, Beykoz 1908 Spor ile yaptığı özel maçta izleme imkânı buldu.

 

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem stadyumun açılışında yaptığı konuşmada, sporun önemine değindikten sonra stadyumun Sancaktepe Belediyespor’a sağlayacağı desteğin önemine dikkat çekti. Başkan Erdem, stada Hakan Şükür isminin verilmesini ise,” Futbolculuğu ile ülkemiz ve top oynadığı takımı en iyi bir şeklide temsil etmiş ve kişiliği ile de genç futbolseverlerin örnek alacağı biri olduğu için onun ismini uygun gördük” şeklinde açıkladı. Erdem konuşmasında, Sancaktepe Belediyespor’un maçlarında seyircilerin takımını tribünleri doldurarak destekçi olmalarını istedi.

 

Sunuculuğunu spor spikeri Emre Tilev’in yaptığı programda kürsüye davet edilen Hakan Şükür, büyük bir tezahürat eşliğinde podyuma geldi. Hakan Şükür, futbolun tüm dünyada en sevilen spor dalı olduğunu belirtikten sonra; “böyle güzel bir stada ismimin verilmesinden dolayı çok memnun oldum ve çok onurlandım. Belediye Başkanı Sayın İsmail Erdem’e ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ederim” dedi. Hakan Şükür Sancaktepe Belediyespor’a 3. ligde başarılar diledi.

 

Açılış programına Belediye Başkanı İsmail Erdem, Sancaktepe Kaymakamı Necmettin Kalkan, İlçe Emniyet Müdürü Adem Öztürk, İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2. Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ, Ak Parti İlçe Başkanı Azmi Ekinci, İl Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve çok sayıda futbolsever katıldı.

 

Yerel ve ulusal basının yoğun ilgisiyle karşılaşan açılış törenine binlerce futbolsever yeni tribünlerden Sancaktepe Belediyespor’un güreş ve Uzakdoğu sporlarındaki başarılı sporcularının gösterilerini beğeni ile izledi.

Yeni yapılan spor kompleksinde bulunan futbol sahası 100 m – 65 m olup FIFA yönetmeliklerine uygun bir şekilde hazırlandı. Kapalı çift tribüne sahip olan stat, tribünde toplam 2000 kişiye maç izleme imkânı sunuyor. Türkiye’de Star-2 belgeli 5. tesis olarak futbol sevenlere hizmet verecek olan stadın zemini ise sentetik çimden hazırlandı. Estetik bir görünüme sahip olan stadın gerekirse seyirci tribünün genişletilmesi imkânı buluyor. Stad ayrıca gece maçları için uygun aydınlatma sistemine sahip bulunuyor.

Tesislerin 4 adet soyunma odası ve yeter sayıda duşları bulunuyor. 12 adet yatağın bulunduğu tesiste 300 metre karelik 2 adet çok amaçlı salon bulunuyor. Tesiste ayrıca  Vip salonu da mevcut.

Futbol sahasının etrafında 4 parkurlu koşu pisti ise 350 metre uzunluğa sahip bulunuyor. Sancaktepe Belediyespor önümüzdeki sezon 3. lig maçlarını yeni stadında oynayacak.

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]