SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel

30’lu Yumurta ve 5 Litre Ayçiçek Yağı Fiyatları Düştü! Çılgın İndirim Kaçmaz

Yayınlanma:
ABONE OL

Türkiye’nin en büyük market zincirlerinden Migros’ta 30’lu yumurta ve 5 litre ayçiçek yağı fiyatlarına indirim geldi. Migros’un sadece 2 gün sürecek bu kampanyası kaçmaz.

Migros Market kampanyaları ile tüketicilerin dikkatini çekmeye hesaplı fiyatları ile de Uğrak yeri olmaya devam ediyor. Ramazan ayının başından bu yana peş peşe indirim kampanyaları ile gündeme gelen ünlü marketler zincirinde bu defa yumurta ve ayçiçek yağı indirimi var. Migros’un bu kampanyasından faydalanmak için 2 gün süreniz var. Bu hesaplı fiyatları kaçırmak istemiyorsanız Migros Sanal Market uygulamasından ya da doğrudan Migros marketlerden alışveriş yapabilirsiniz. Peki Migros 30’lu yumurta fiyatları ne kadar? Migros 5 litre ayçiçek yağı kaç TL?

MİGROS’TAN VATANDAŞA EKONOMİK FİYATLAR

Migros ramazan ayının başlamasıyla birlikte birçok ürünün fiyatını düşürdü. Ay sonuna kadar devam edecek fiyat sabitleme uygulaması da hala devam ediyor. Migros Money kart ve Migros Money Club Kart sahipleri en ekonomik fiyatlı ürünleri ünlü marketler zincirinde bularak satın alabiliyor. Migros’un yeni kampanyasında öne çıkan 2 ürün ise oldukça dikkat çekiyor. Sadece 2 gün geçerli 30’lu yumurta ve 5 litre ayçiçek yağı fiyatı kaçırılmaz.

MİGROS’TA YUMURTA VE AYÇİÇEK YAĞI İNDİRİMİ

Migros Market Ramazan ayı için yaptığı yeni kampanyasında sepetleri dolduracak ürünleri tüketicilere en ekonomik fiyatlarla sunuyor. Sadece iki gün geçerli yeni indirim kampanyasında 30’lu 15’li yumurtalar ve 5 litre ayçiçek yağı fiyatları dikkat çekiyor.

Yeni Migros indirimleri içinde 30’lu yumurta fiyatları 84,95 TL’ye gerilerken 15’li yumurta fiyatları ise 44,95 TL Fiyat etiketi ile raflarda yerini aldı.

Migros indirim kampanyasında 5 litre Komili ayçiçek yağı ise 215 TL’den sizlerle buluşuyor. Büyük indirim kampanyasını kaçırmak istemiyorsanız acele edin çünkü Migros’un indirimli ürünleri stoklarla sınırlı.

author avatar
Merve Aydın

İlgili Haberler

Genel
26 Nisan 2024
Ticaret Bakanlığı’ndan IBAN Kiralama İlanlarına Karşı Uyarı

Ticaret Bakanlığı son dakika uyarısı yayınladı. IBAN kiralayanlar yandı. İşte detaylar… Ticaret Bakanlığı, vatandaşları IBAN kiralama ilanları ve sosyal mühendislik dolandırıcılığına karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. Bakanlık, bu tür eylemlerin Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi Kanunu kapsamında suç teşkil ettiğini belirtti. Ticaret Bakanlığı, sosyal medya platformları ve çeşitli online ilan siteleri üzerinden yapılan IBAN kiralama teklifleriyle […]

Basında Kartal
26 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Kreş Öğrencileri Maltepe Üniversitesi’ne Konuk Oldu

Kartal Belediyesi Kreş Müdürlüğü 6 yaş öğrencileri ve Kalben Derneği’nin (Korunma Altında Yetişen Gençler ve Koruyucu Aile Derneği) katılımı ile Marmara Eğitim Köyü Maltepe Üniversitesi’nde “23 Nisan Çocuk Şenliği” yapıldı. İstanbul Marmara Eğitim Kurumları Vakfı (İMEV), Maltepe Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı, Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği ve Mediha Engizer Mesleki Teknik Anadolu Lisesi  Çocuk […]

Avrupa Birliği
26 Nisan 2024
Galataport İstanbul’a Avrupa Birliği’nden Ödül!

Galataport İstanbul, inşaattan işletme dönemine uzanan çalışmalarında sergilediği çevre dostu yaklaşımla ödülleri arasına bir yenisini ekledi. Dünyadaki okyanus ve denizleri kurtarmayı hedefleyen BlueMissionMed Koordinasyon ve Destek Hareketi, Galataport İstanbul ekibinin faaliyetlerini “Çevreye Duyarlı Girişimci ve Kişilik” ödülüyle taçlandırdı. İstanbul’un dünyaya denizden açılan kapısı Galataport İstanbul, geniş ödül yelpazesine bir yenisini daha ekledi. İnovatif projeleri ve […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB Başkanı İmamoğlu, 23 Nisan’da Koltuğunu Ali Selim Metli’ye Devretti

BAŞKANI METLİ’DEN İLK TALİMATLAR: OKULLARA ÖĞRENCİ DOLAPLARI YAPILSIN, HER OKULDA YEMEKHANE OLSUN İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yıldönümünde koltuğunu, ilkokul 3. sınıf öğrencisi Ali Selim Metli’ye devretti. Başkan Metli’nin ilk talimatları, “Bütün okullarda öğrenci dolapları yapılmasını istiyorum. Çünkü, çantalarımızı taşımakta zorlanıyoruz. Bir de okullarımızda yemekhaneler olmasını istiyoruz. Bize […]